Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 22:51, 18 lip 2014

Konstancja30 napisał(a)

Sebek dziękuję bo w niewiedzy ciut byłam a tak chwila i jestem prawie na czasie ... i brawo ... uwielbiam Twoje potyczki ze słowem bo wychodzą z wielką wygraną po Twojej stronie ... światu pokazał Wiśniewski, że umysł ścisły tez potrafi rządzić słowem a nam tu Ty o tym przypominasz ... przeczytam sobie jeszcze raz !

kawałek o protetykach mnie rozwalił ... i ekran do polerowania

Umysłem ścisłym chyba będę mimo woli - zwłaszcza od października... Siem zacznie Ale i tak dobrze wiemy kto pisze najlepsze skróty na forum
Sebek 23:00, 18 lip 2014

Marzena2007 napisał(a)
Sebek już przeczytałam
3 godz ćwiczen???

Mojego chorego bukszpana na nóżce wyrwałam z rąk choroby! Rok walczyłam!!! Za rok będze się znow nadawal do donicy przed drzwi wejściowe

PS . Ile można chodzić? Jeść? Pić? Trochę trzeba na forum być

3 godziny na siłowni to dla mnie norma...Lubię się tak sponiewierać, nawet z Ewką przestałem ćwiczyć Dzisiaj zobaczyłem swoje stópki i mam zdarty naskórek od bieżni... Chyba przesadziłem z bieganiem

A w ogrodzie dziś byłem do 22-giej Podlewałem wodą ze zbiornika na deszczówkę - 600 litrów w wiadrach rozniesione i tylko połowa rabat podlana - jeszcze częściowo... Nie oszczędzałem dziś badylkom - zwłaszcza hortensjom i bylinom, bo zaczęły im klapnąć liście. Teraz czas na forum
Ozz 23:23, 18 lip 2014

Sebciu, w razie W to mam takie miejsce skąd bukszpany rosną jak głupie i nie chorują, bo cieszą się, że żyją
malgorzata_s... 23:46, 18 lip 2014

Sebuś okład zrobiłeś na czółko Widzisz ja Cię kłuć nie będę bo ja dobra Ciocia i bez potrzeby strzykawy nie wyjmuje Pozdrówka
Sebek 23:51, 18 lip 2014

Ozz napisał(a)
Sebciu, w razie W to mam takie miejsce skąd bukszpany rosną jak głupie i nie chorują, bo cieszą się, że żyją

Nie biorę pod uwagę ich straty - ale jeśli by się tak stało to będą tylko trawy, hortensje i cisy, bo żurawki znów zaczynają brzydnąć - nawet nie zaglądam do ziemi, bo się bojam... Zaglądnąłem ostatnio w bylinówce i mam nornice... Znowu... Tylko co najdziwniejsze grasują w żurawkach i rozchodnikach - a tam miałem plantację opuchlaków. Czy one się nimi żywią? Może wiesz? Bo jeśli tak to jeszcze ich nie będę truć
Sebek 00:03, 19 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sebuś okład zrobiłeś na czółko Widzisz ja Cię kłuć nie będę bo ja dobra Ciocia i bez potrzeby strzykawy nie wyjmuje Pozdrówka

A jak Ci napiszę, że nie? Ojjj już widzę tą wieeelką strzykawę za karę Ale głowa mnie już nie boli Równiez pozdrawiam
monteverde 00:31, 19 lip 2014

Sebek wieki mnie u Ciebie nie było, ale faktu dostania się na studia nie mogłam ominąć szczerze gratuluję, latam po wątkach i na co mi starcza czasu to oglądanie fotek, u Ciebie są bardzo piknegustowne zestawienia roślinnajładniejsze to chyba "standarcik" róża różowa z lawendą pozdrówka
aha ja też tak późno wracam z ogródka
Milka 06:12, 19 lip 2014

Ach te choroby roslin...bukszpany Waligory po cieciu maja biale listki i nie wiem, slonce czy choroba...wytne to i zobaczę, co dalej...no i ten Topisn w koncu mus kupić
Ale sie katujesz!
, 3 godziny to chyba za dużo
Sebek 07:59, 19 lip 2014

monteverde napisał(a)
Sebek wieki mnie u Ciebie nie było, ale faktu dostania się na studia nie mogłam ominąć szczerze gratuluję, latam po wątkach i na co mi starcza czasu to oglądanie fotek, u Ciebie są bardzo piknegustowne zestawienia roślinnajładniejsze to chyba "standarcik" róża różowa z lawendą pozdrówka
aha ja też tak późno wracam z ogródka

Aniu, dziękuję Ja też u Ciebie nie jestem na bieżąco, ale podglądam i podziwiam, że jeszcze dajesz radę wejść w te rabaty
Sebek 08:03, 19 lip 2014

Milka napisał(a)
Ach te choroby roslin...bukszpany Waligory po cieciu maja biale listki i nie wiem, slonce czy choroba...wytne to i zobaczę, co dalej...no i ten Topisn w koncu mus kupić
Ale sie katujesz!
, 3 godziny to chyba za dużo

Jak białe to raczej słońce albo tępe nożyce
3 godziny to tak akurat