Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W cieniu - zacieniona 16:22, 12 sie 2018

Do góry
Owocki cytryńca rosną....
Podwórkowa rehabilitacja 16:08, 12 sie 2018

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Jak zwykle śliczne foty cieszą zaglądających Kiedy sadziłam rojniki w stare pojemniki, to miałam przed oczami Twój czajniczek Podczas porządków w mojej komórce ogrodowej w starym odkryłam cudny żółty czajnik, dwa lejki emaliowane cudnie obtłuczone i coś z nimi trzeba zrobić

Dla Ciebie zmiana avatarka na czajnik z rojnikiem Ten srebrny ma w ciągu roku zmiany roślin ale ten czerwony non stop z rojnikami. Dziś beczka, czajnik i lampy powędrowały w inny kąt.
W cieniu - zacieniona 15:51, 12 sie 2018

Do góry
Słoneczko bywa tutaj bardzo krótko...wczesnym rankiem.

Coś jeszcze, coś więcej... 15:32, 12 sie 2018

Do góry
Sebek napisał(a)
zgadnijcie kto ma już wrzosy na tarasie Surfinie padły w tym roku wyjątkowo szybko.

Duza przykrość taka fotka
Nie chce jeszcze myśleć o jesieni
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 15:27, 12 sie 2018

Do góry

Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 15:26, 12 sie 2018

Do góry

Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 15:24, 12 sie 2018

Do góry
A to przyłapane z rana

Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 15:23, 12 sie 2018

Do góry
Pechcin cudny nawet w deszczu
I zakupy miłe

Coś jeszcze, coś więcej... 15:19, 12 sie 2018

Do góry
zgadnijcie kto ma już wrzosy na tarasie Surfinie padły w tym roku wyjątkowo szybko.

Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 15:17, 12 sie 2018

Do góry
MalgosiaW napisał(a)
Kasya dziękuję za odwiedziny. Śliczny ogród i superowa altanka Bardzo mi się podoba i ten jej kolor. Krety, mam i ja. Zwykle do białej gorączki doprowadzają M, ja cierpię głównie przez nornice. Ostatnio jakaś plaga nornic, w moim mini sadzie dosłownie zapada się ziemia. Pozdrawiam

AnnaCh napisał(a)
Kasia, piękna altanka i jej otoczenie
Super

Dzieki Małgosiu i Aniu
p
Moja działka na Dębowym Lesie 15:12, 12 sie 2018

Do góry
paulina_ns napisał(a)

Dziękuję za śliczne dalie ta fioletowa cudna jest no teraz dopiero zauważyłam,że to nie Twoje zdjęcie ze szpitala, zobaczyłam zdjęcie i od razu napisałam, a nie doczytałam

A Co do ozdób jak duże one są? Widziałam je też u Przemka śliczne i na pewno nie ma potrzeby je przemalowywać

Paulinko, no tak to nie ja.Ja jeszcze śmigam.I do opałów się przyzwyczaiłam.Nawet jak sa to a mam dzień wolny r to pracuję w ogrodzie.Najwyżej polewam się coraz wodą
A to zdjęcie dali "fioletowej "jest wieczorem robione.I ona nie jest fioletowa.
Wszystko zależy od światła i pory dnia i wówczas roślinka inaczej wygląda
To jest ta dalia w dzień

Hmm tak to Przemka ozdoby.Piękne, niepowtarzalne..
To nie są wielkie ozdoby.On przy każdej ozdobie podaje rozmiaty
Zobacz
https://bizuteriaogrodowa.com.
https://bizuteriaogrodowa.com.pl/sklep/jezowka-1/
Moj mąż dalej mi wierci dziurę ..,żeby je przemalować.. no c.oe ja nie mam zamiaru..Takie są piękne.A mąż przyzwyczai się,że ja już coś maluje na biało..
Ale przyzwyczai sie i do nich i do rdzy i ozdób.Bo zamierzam , jeszcze inne rożne rzeczy sobie zrobić

Mój wierny cenny kwiatek

Ogród na piasku i z wielkim murem 14:58, 12 sie 2018

Do góry
2 szt klon Purelutentum o jasnych liściach (limonkowo nakrapianych)

ten trzeci to Pastelense

jeszcze kupiłam ciekawostkę : dziurawiec o ślicznych owocach
Hypericum inodorum Magical
w szkółce prezentował się tak:

Muszę uzupełnić, bo zapomnę... dzielżan, nie miałam go do tej pory. żałuję że tylko jedną doniczkę kupiłam, jak popatrzyłam na rabatę zmieściłyby się nawet trzy
Moja działka na Dębowym Lesie 14:55, 12 sie 2018

Do góry
greg66-Grzesiu Dziękuję za piękny wiersz Leśmiana.Swego czasu dużo jego poezji czyta lam.Potem z latami jakoś ta sfera się zaniedbała.
Nie tylko osy łatają kolo dali.ale róże motylki i owady
$ tylko krzaczki dali?
Oj to mało.Ale dobre i to.Zauważyłam,że jeżeli tez miejsca gdzie zostaną posadzone dalie są na jesieni nawiezione obornikiem to krzaczki są super duże .A to przenosi się na ilość kwiatów.
W tym roku na jesieni musze dać go na wszystkie rabaty.Ziemię mam slabą.Na jesieni w ubiegłym roku tylko trochę mąz dostal i tylko cześć rabat i warzywnik taką porcję dostał.Ale widzę ,że warto tak zainwestować.

W cieniu - zacieniona 14:51, 12 sie 2018

Do góry
Kasya napisał(a)
Przepiekne twoje hortensje
Hayes od ciebie rosnie i kwitnie

Cieszę się,że kwitnie...jednak musi się rozrosnąć,żeby pokazać całe swoje piękno.
Moja działka na Dębowym Lesie 14:51, 12 sie 2018

Do góry
anabuko1 napisał(a)

Pewnie tak, biale bylyby też ciekawe.Jak mój mąż powiedział,że te nie mają żadnego odbicia w ogrodzie w ogóle ich nie widać.
Mo.że i tak.
Ale te bardzo mi się podobają.

U mnie nic się nie stalo.A to zdjęcie to sierotka-Bogusia wstawiła u mnie.Przegrzala się słonkiem i bidka w szpitalu wylądowała.
O to masz się.To zdrówka dla syna i dla ciebie cierpliwości

Dziękuję bardzo

Dalijki

Dziękuję za śliczne dalie ta fioletowa cudna jest no teraz dopiero zauważyłam,że to nie Twoje zdjęcie ze szpitala, zobaczyłam zdjęcie i od razu napisałam, a nie doczytałam

A Co do ozdób jak duże one są? Widziałam je też u Przemka śliczne i na pewno nie ma potrzeby je przemalowywać
Moja działeczka, moje marzenie, moje pierwsze na niej kroki 14:48, 12 sie 2018

Do góry
Brrr ):

Ogród na piasku i z wielkim murem 14:45, 12 sie 2018

Do góry
Poszukiwałam wielokrotnie tego astra wrzosolistnego, a tu proszę..sam wszedł w ręce, to odmiana Snow Flurry

Tuje Golden Tuffet i Rengold (po dwie szt)

Picea gauca Dasy^s White

4 szt tuji Golden Szmaragd
W cieniu - zacieniona 14:35, 12 sie 2018

Do góry
Cleome...
w Ameryce Płd. występuje pod nazwą:Kwiat pająk,Kocie wąsy,Rycerskie ostrogi...i nie wiem dlaczego,bo nie kojarzę:Łapa krowy...
W cieniu - zacieniona 14:32, 12 sie 2018

Do góry
an_tre napisał(a)

Wyobrażam sobie tę biel wokół Jest cudownie

Aniu...wieczorem jest najpiękniej.Mnóstwo białej,bezowej piany...na te widoki czekam od dawna.
Ogród Muszelki 14:30, 12 sie 2018

Do góry
asiak napisał(a)
Muszelko fajnie, że jesteś Góry piękne, ale ja jestem ciekawa ogródka
Pokażesz?

Asiu, bardzo cieszę się z Twoich odwiedzin. Zdjęć ogródka nie mam i przez kilka dni nie będę miała.
Wczoraj w nocy przyleciałam do Polski, zostawiłam w domu plecak, raki, kijki, aparat. Na działkę rekreacyjną wzięłam tylko kartę ze zdjęciami (zrobiłam ich ponad 1800). Tak więc do czasu powrotu do domu mogę wstawiać na forum tylko zdjęcia z Alp, z Bożego Ogrodu
A wiesz co? Dochodzę do wniosku, że człowiek choćby nie wiem jak bardzo się starał - piękna Natury nie pobije

W swoim ogrodzie nie mam ciurkadełka. Zobacz, na jakie śliczne natrafiłam podczas wędrówki

Kreuzbodensee (2397 m. n.p.m.).

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies