Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 09:04, 22 lis 2018

Iwk4 napisał(a)
O raju ! Piękny album

Dziękuję Iwonko Przy najbliższym spotkaniu Ogrodowiska będziesz mogła obejrzeć go na żywo

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ewa nowy wątek koniecznie ,, Raj u Ewy,,

Gosiu, ciężko mi się zebrać, żeby utworzyć nowy wątek. Na pewno zmienię wtedy nazwę
Ewa777 09:08, 22 lis 2018

anpi napisał(a)
Ale cudowny album,a tym samym ogród..., ciemierniki i hortensje ogrodowe....no jeszcze bardziej na nie zachorowałam
A taki album też sobie na pewno sprawię,niech tylko mój ogród trochę dojrzeje

Aniu, dziękuję za pochwały Ciesze się, że album się podoba
Jak na razie osoby, którym pokazałam fotoksiążkę są zachwyceni ogrodem, bo nie mieli okazji widzieć rabat w różnych porach roku.

W tworzeniu albumu bardzo pomogło mi to, że dzięki Ogrodowisku robię dużo zdjęć w ogrodzie i mam je posegregowane latami i miesiącami. Polecam zrobienie sobie takiej pamiątki
AgataM 10:05, 22 lis 2018

Jestem zachwycona i zauroczona Twoim niesamowitym albumem. Bonsai przecudny. Zdjęcia jak z najpiękniejszych ogrodów świata
Pozdrawiam gorąco i gratuluję
Ewa777 10:09, 22 lis 2018

AgataM napisał(a)
Jestem zachwycona i zauroczona Twoim niesamowitym albumem. Bonsai przecudny. Zdjęcia jak z najpiękniejszych ogrodów świata
Pozdrawiam gorąco i gratuluję

Przy tych "najpiękniejszych ogrodach świata" uśmiechnęłam się bardzo szeroko Dziękuję Agatko
Też pozdrawiam i ślę uściski
Anda 10:31, 22 lis 2018

Swietny album Ale wiesz co, tak naprawde, to przy takim pieknym ogrodzie taki album to nie sztuka
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Rumianka 12:07, 22 lis 2018

Ależ powiało dobrą energią...Twój ogród uśmiecha się na każdym zdjęciu, miło od razu na sercu jak dobre fluidy tryskają wokół. Pozdrawiam Ewo z pięknego raju...
Milka 13:17, 22 lis 2018

Ewa777 napisał(a)
Obiecałam, więc wstawiam zdjęcia z mojego albumu o ogrodzie. Wprawdzie miałam to zrobić wcześniej, ale lepiej późno niż wcale

Ewa, ...byłam nieobecna...ale to...do gazet Gardners World się nadaje, nie wiem co napisać, aby nie było głupie, patetyczne, to powiem, jestem cudownie zaskoczona, jak na wycieczce w inne kraje
Annak 14:01, 22 lis 2018

Tej energii to dodajesz nie tylko rodzinie. Z Twojego ogrodu i zdjęć my też czerpiemy Twoją pozytywną energię. Piękny album, bo ogród niesamowity
Ewa777 14:26, 22 lis 2018

Muszelka napisał(a)
Taki ogrodowy album może mieć cztery rozdziały: Wiosna, Lato, Jesień, Zima.

Mój album ma podział na lata i pory roku Mam też podpisy roślin. Akurat na tych, które wybrałam wcześniej nie było tego, ale pokażę teraz, że mam takie

Ewa777 14:28, 22 lis 2018

Anda napisał(a)
Swietny album Ale wiesz co, tak naprawde, to przy takim pieknym ogrodzie taki album to nie sztuka

Ewciu, nawet nie wiesz jak mi miło czytać takie pochwały
Jeszcze Wam uwierzę i będę tylko leżeć