U nas niestety gorszy problem , bo mamy tereny zielone. To dużo gorzej niż rolne...
Teść niestety nie jest rolnikiem. Zobaczymy co się uda zdziałać?
Dziękuję za każde słowo, dla mnie to wiele znaczy . To wsparcie jest dla mnie bardzo ważne
Neon w szpalerze z białymi. Ten kolor jest zawsze nie uchwytny.
a to porównanie słonia i mrówki.
Wielkość jednego i drugiego kwiatka, łączy ich piękno koloru.
To trawki Adagio dwa lata temu podzielone i słabo przyrastają, mateczna była duża.
Od strony drogi, nie mogłam tam dotrzeć kiedy wyszłam z aparatem, zawsze zapomniałam, a kwitły bardzo dużo dziś przecinałam.
Białe zlały się z hortensja i mało widoczne.
Białe to olbrzymy największe moje dalie.
lipoma różowa, Isa ciemna, Uncle jaśniejsza i Tomas Edison fioletowa.
Lancaster słabo się wybarwiła i nie ma białego ma lekki cień a powinna być w samym słońcu.
Obsidin też nowy nabytek. dużo wytwarza kwiatów.
dostałam miniaturkę rudzielca
a to moja przybłęda, wygrzewa się na kamieniu, był wychudzony i nazwaliśmy go Kostek
ważył 80 dag. teraz jest piękny z długą sierścią.
a tu od koleżanki posag damy, jeszcze dojedzie postument.
Gosiu! może to Dalian bo takie kupowałam na targu. One są drugi rok w pierwszym cos nie wyszły. jeszcze sprawdzę na zdjęciach czy kwitły.
artemisie podsypywałam wiosną samym piaskiem by miały izolację i tak wyginęły coś tam odbija.
Pomyslałam że dla koloru srebrnego zasieję starca, jest odmiana drobnego inna jak typowe mrozy kiedyś miałam w doniczkach ale nie znam nazwy.
z daliami tak wyszło, dalej mnie kręcą a kiedy minie nie wiem.
wysokie pomarańczowe Spektacl
te są też śliczne i z niskich Princes Pink lub Bonica dwie są podobne.
nie wiem czy juz wstawiałam to z pomyłki ale ładna grzebieniasta.
to też z pomyłki i NN
pamietacie na wycieczce kupilam lewizje i miala w doniczce dodatkowa roslinke.
Roslinka wyrosla na taka miotle i niedlugo bedzie kwitla
nie mam pojecia co to. Posrodku zdjecia ten wiecheca na dole tuz kolo niego lewizja:
i tu paki