Rozważ sobie, czy będziesz potrzebowała wsparcia projektowego w planowaniu rabat, czy też tylko skupisz się na wymianie doświadczeń. Do projektowania częściej zaglądają Ci, którzy mają dar planowania.
Obaw mieć nie trzeba. To nie jest forum dołujące. Raczej inspirujące i wspierające. Jeśli pojawi się nutka krytyki, to zawsze jest wyważona.
Madame Isaak Pereire
Dzięki Kasiu. Zobacz co Iga wymyśliła: nie pizwalam Jej jeździć na deskorolce na nogach, tylko na pupci, żeby guza nie było. Sama postawiła podstawkę samichodową na deskorolce i tak śmiga. Pomysłowy Dobromir po mamusi
Bardzo mnie ucieszyły Twoje odwiedziny. Lilie kupiłam na wyprzedaży i sadziłam 5 lipca, one potrzebują od 60 - 90 dni aby rozkwitnąć.
Ta dekoracja jest bardzo trwała, robiłam ją 14 września i niezmieniona jest cały czas na parapecie. Jeśli się dobrze przyglądniesz zauważysz, że są tam elementy naturalne ale i sztuczne. Chmiel, dynie te większe, jarzębina i gałązki szparagi z czerwonymi koralikami są żywe. Natomiast maleńkie dynie, kolorowe liście, słoneczniki i pomarańczowe większe korale są sztuczne. Starałam się zachować odpowiednią tonację i dopasować jesiennie.
Dziękuję wam wszystkim razem i z osobna za moc życzeń i gratulacje
Alinka daje czadu od czasu do czasu i noce z nią są rzadko przespane, ale ucałowałam jej nóżki w imieniu wszystkich cioć Ogrodowiskowych i zlitowała się trochę - słodko sapie w tym momencie, dając chwilę westchnienia
Piękne miejsce i fajne ujęcie, a psiak taki cudowny - niczym piękny kwiat. Poczytałam o cebulach, ja swoje czosnki wykopałam pod koniec sierpnia i w tym samym dniu wsadziłam inne miejsce. Nie było problemu z rozdzieleniem ich. Same ładnie się rozsypały. Też ładnie mi się rozmnożyły.
Funkia piękna gigantka, jak swoją kupowałam to miała być z tych wielgachnych, ale nie jest wielka. Duża, ale chciałam większą.
Mało piszę więc dużo do oglądania nie będziesz miała. Mały areał, ogródek okrzepł, zmian niewiele - to i pisania mało.
Wrzucę jednak fotkę jesienną czyli widok z okna na mój zaogródek i na nasze osiedlowe patio.