Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 12:35, 25 paź 2018

Agania napisał(a)
Nowości poczyniłaś...ale prawdziwe antyki wyrywasz....turkusy z rdzą i żelazem lubię

Kredens wow

Są sposoby na "robienie" rdzy, ale jeszcze nie ogarnęłam.
Katkak 12:37, 25 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Zmieniasz dużo
Żyrandola to bym akurat nie ruszała mnie się taki jak był podobał, ale może Ci do reszty dodatków potrzebny w tym kolorze.
Uwielbiam jak Cię wena łapie bo tyyyyle się dzieje
Jak Malutka lepiej coś?

Sylwuś, ale teraz tych żółtych kabli nie widać. Nie wiem jeszcze gdzie zawiśnie. Może u góry w przedpokoju???
Anda 12:37, 25 paź 2018

Widze, ze z ogrodu przenioslas sie do domu Piekne obrazki, komoda fajnie wyszla, a zyrandola jestem bardzo ciekawa. W ogole jestem ciekawa calosci
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 12:39, 25 paź 2018

BASIA8 napisał(a)
Kasieńko piękne malowania u Ciebie - komoda suuuper, wieszak suuuper - czekam na efekt końcowy z żyrandolem
Jak samopoczucie Iguni?
Buziaki Kasiek.

Dzięki Basiu. Humor Idze dopisuje, ale kaszle dalej paskudnie. Ona tak ma, że trzyma się, trzyma, ale jak już coś złapie to dwa tygodnie z bani.
Katkak 12:40, 25 paź 2018

Dochodzi drugi rzadek obrazków. Dwa muszę dokupić.

Sylwuś stoliczek od Ciebie też pomalowany. Uwielbiam go
Katkak 12:42, 25 paź 2018

Ten sosnowy regał znieśliśmy z góry, a tam gdzie stał powstał pokój dzieciaków. Póki co jeszcze wspólny. Ale się cieszą
kasiek 13:30, 25 paź 2018

Katkak napisał(a)
Dochodzi drugi rzadek obrazków. Dwa muszę dokupić.

Świetnie Ci ten regał wyszedł! Paprotki super, podziwiam wenę
Katkak 18:38, 25 paź 2018

Anda napisał(a)
Widze, ze z ogrodu przenioslas sie do domu Piekne obrazki, komoda fajnie wyszla, a zyrandola jestem bardzo ciekawa. W ogole jestem ciekawa calosci

Tak Ewinia. Cieszę się, że się zmobilizowałam. Zapraszam, wtedy wszystko Ci pokażę.
Katkak 18:41, 25 paź 2018

kasiek napisał(a)

Świetnie Ci ten regał wyszedł! Paprotki super, podziwiam wenę

Dzięki Kasiu. Zobacz co Iga wymyśliła: nie pizwalam Jej jeździć na deskorolce na nogach, tylko na pupci, żeby guza nie było. Sama postawiła podstawkę samichodową na deskorolce i tak śmiga. Pomysłowy Dobromir po mamusi
malgorzata_s... 18:44, 25 paź 2018

Katkak napisał(a)

Dzięki Kasiu. Zobacz co Iga wymyśliła: nie pizwalam Jej jeździć na deskorolce na nogach, tylko na pupci, żeby guza nie było. Sama postawiła podstawkę samichodową na deskorolce i tak śmiga. Pomysłowy Dobromir po mamusi

Wygoda ponad wszystko Mądrala mała Mebelki super