Aniu a czy Ty masz go posadzonego w cieniu? Mam zapisaną przy nim informację, że lubi takie klimaty.
Czyli cały czas dopieszczasz i robisz z pięknego piękniejsze
Po roszadach pewnie masz dodatkowe podlewanie? Znów upały wróciły i rośliny nawet nieprzesadzane ledwie zipią bez wody.
Muszę pooglądać wątki Twoich Sióstr a nuż jakieś nowe fotki są
Grzybków już w niedzielę nie było, dodatkowo dopadła nas burza. W lesie zrobiło się nagle ciemno i nieprzyjemnie. Wróciłam cała mokra i z dwoma grzybkami
Gaurą jestem zachwycona, zwłaszcza w towarzystwie rozplenicy.
Halinko masz raję.To bardo wyjątkowe wile takie realne żywe spotkania fanatycznymi ludźmi
Jese kolorów jest duo,/ho lilie prawie ostanie, i liliowe równie.
Ale dalie i hortensje będą a do przymrozków nam ozdabiać ogrody i nasze oczy cieszyć
Pomóżcie zdjagnozować mi przeciwnika. Na trawniku pojawi mi się trawa o odcieniu czerwonym. Co to takiego jest i jak się tego pozbyć. Następna sprawa to taka rozłożysta roślina wkradła się w ciągu 2 tyg. i jest jej coraz więcej.
Elu, Grażynko, nie wyobrażam sobie upalnego lata bez basenu w ogrodzie i możliwości chłodnej kąpieli, bez konieczności ciągłych dojazdów na pływalnię, no i mogę popływać tu bez tłumu ludzi i w wodzie, do której nikt wcześniej nie nasikał. U nas basen od wielu lat sprawdza się doskonale. Wszystkim polecam.
pięknie wyglądają te trawy z jeżówkami Chciałam zapytać co jest posadzone w tej donicy? I ile sezonów mają twoje jeżówki?
Mąż mój (nie widząc twoich zdjęć ) wymyślił, żeby kupić do donicy przed domem (ok. 2m) właśnie różowe jeżówki, ja dobrałam trawki. Zastanawiam sie jednak czy jesienią nie przesadzić jeżówek do gruntu? I jak szybko rozrastają się jeżówki?
lubię oglądać twój ogród