Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:21, 10 kwi 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Dziekuję Sebcio za naukę o cebulowcyh. to ważne informacje abym gafy nie walnęła.

Śliczne szafirki

Każdy uczy się na błędach, ja przez te kilka lat na forum już wieeeele zdążyłem popełnić, więc spoko
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:56, 10 kwi 2014

Do góry
Agnieszko-śliczna ta twoja inspirka łan jezówek i zwiewna kolumnowa trawka mniam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:55, 10 kwi 2014

Do góry
Evchen-jak porośnie busz to zwariuje za szczęścia

Joasiu-złota rączka na wage złota
Ogrodnik Mimo Woli cd 13:50, 10 kwi 2014

Do góry
grad minął?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:12, 10 kwi 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Aga_szsz – bonsai z graba prosty nie będzie ale ja się nie boję trudności, harda baba jestem, jak się zaprę to na amen

Joasiau- te doniczki mąż zrobił z aluminium i są proszkowe w malarni pomalowane w kolorze lamp zewnętrznych np. tarasowych

Ależ ty masz tego męża zdolniachę ...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:25, 10 kwi 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Aniu popatrz jak wyłażą mi twoje podarowane: tojeść orszelinowata

ps. dobrze że nie ma gdzie iśc bo małpa jednak ekspansywna

O też mam takie coś i nie wiedziałam jak się dokładnie nazywa... dzięks
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:22, 10 kwi 2014

Do góry
malkul napisał(a)

Agus - tam mam tam Karl+ gladiatory i jezówkli różowe.Powiem nieskromnie: bydzie pinkie

Za mną to połączenie też łazi... więc się skuszę na Karolka tesz będzie piknie Mam jeżówki, ale same rosły i tak jakoś nijak mi się to widziało... chciałam cuś takiego...klik

Moje drzewka jeszcze nie zrobione.... czekam na lepszą aurę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:30, 10 kwi 2014

Do góry
W powrocie ze szklarni:
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:30, 10 kwi 2014

Do góry
Aniu popatrz jak wyłażą mi twoje podarowane: tojeść orszelinowata

ps. dobrze że nie ma gdzie iśc bo małpa jednak ekspansywna
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:28, 10 kwi 2014

Do góry
iwka napisał(a)
a to jakaś specjalna mikstura?

O tak specjalna
Popiół z kominka hihihihihi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:28, 10 kwi 2014

Do góry
Tymczasem w szklarni posiałam i salaty posadziłam

Hortki siedzą a ja czekam na korzenie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:26, 10 kwi 2014

Do góry
Przygotowałam papu na rabtkę nową lawendową
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:24, 10 kwi 2014

Do góry
Deszcze mnie wygnał

Iwonko aktualny, ten ma taki minus że nie da się na nim położyć na płask
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:10, 10 kwi 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Paskudy
proszę sie nie śmiać ze mnie
tak już mam.

Inspiracje mam jakieś mogę wysłać na emial.
ale technicznie i kosztowo to trwają debaty i rozmowy z mężem. ja nei chce w tym roku teog robić a on się upiera. ja chcę taniej on nie bo to na zawsze ja chce leko i zwiewnie on porządnie, ja chce podłogę z kostki brukowe on chce z dewna jak na tarasie i tak wkoło macieja, dojść do ładu nei możemy

ale za to precyzują sie plany trawnikowe.
Dwuetapowo z przerwą na wypoczynek na plaży

alez my się nie śmiejemy...my Cię podziwiamy..serio, serio....ciekawa jestem tych planów trawnikowych...ja na jesień chyba wszysko przeoram

ja bym prosiła inspiracje...popatrzec zawsze można

za moim eM wędzarnia chodzi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:09, 10 kwi 2014

Do góry
Aniu jesteś kochana. dziekuję za pamięć.
Ale rozumiem że na polu siała szpinak?

ps. uwielbiam Twojego avatraka nikt na forum nie ma trafniejszego.

Ps2. wyszło słońce ide w ogród
Ściółkowanie - kora w ogrodzie 11:07, 10 kwi 2014

Do góry
Ja mam też problem i pytanie.
Doradźcie proszę jak zabezpieczyć sie przed chwastami na rabatce która docelowo ma pokryć się zielonym dywanem runanki japońskiej a na razie są posadzone małe sadzoneczki?
nie musi byc to estetyczne zabezpieczenie byleby skuteczne
Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 11:04, 10 kwi 2014

Do góry
co tam na święta z dekoracji szykujesz?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:58, 10 kwi 2014

Do góry
Bogda ja tez od niedawna na zakwasiku i tez wychodzi
Piec jeszcze niesprecyzowany
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 10:57, 10 kwi 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)
Agniecha, bardzo to nieładnie z mojej strony, że decyduję się na wpis u Ciebie - Długoletniej Ogrodowiczanki - dopiero będąc w potrzebie, ale mam nadzieję, że mi wybaczysz... i poratujesz informacją , a ja nie będę już tylko anonimowym podglądaczem w przyszłości .

Gosia-malkul skierowała mnie do Ciebie w sprawie sasanek. Czy Twoja fioletowa to jakaś odmiana inna niż ta najpopularniejsza, podstawowa? Chciałabym kupić do siebie trochę kępek i znalazłam w pasującym mi miejscu-sklepie tę zwykłą i "Pinwheel Violet Blue" , różnica w cenie jest ponad dwukrotna, więc chciałabym się zorientować, czy w urodzie sasanki też . Szukam więc informacji u doświadczonych ogrodników.

Jagoda, wyluzuj. Ja też tak często robię, inaczej życia by brakło na samo forum, a co z resztą przyjemności i obowiązków
Tylko muszę Cię zmartwić - nie mam pojęcia jakie mam sasanki. Na doniczce było tylko sasanka, podejrzewam, ze to najpospolitsza z możliwych, ale pewności nie mam. Odeślę Cię dalej do Agnieszki z Jurajskiego ogrodu, ona ma zdecydowanie więcej sasanek i w różnych kolorach, ale nie wiem czy zna odmiany. Myślę, że warto zapytać. Znasz jej ogród? Trafisz?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:51, 10 kwi 2014

Do góry
Paskudy
proszę sie nie śmiać ze mnie
tak już mam.

Inspiracje mam jakieś mogę wysłać na emial.
ale technicznie i kosztowo to trwają debaty i rozmowy z mężem. ja nei chce w tym roku teog robić a on się upiera. ja chcę taniej on nie bo to na zawsze ja chce leko i zwiewnie on porządnie, ja chce podłogę z kostki brukowe on chce z dewna jak na tarasie i tak wkoło macieja, dojść do ładu nei możemy

ale za to precyzują sie plany trawnikowe.
Dwuetapowo z przerwą na wypoczynek na plaży

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies