Za mną to połączenie też łazi... więc się skuszę na Karolka tesz będzie piknie Mam jeżówki, ale same rosły i tak jakoś nijak mi się to widziało... chciałam cuś takiego...klik
Moje drzewka jeszcze nie zrobione.... czekam na lepszą aurę
Ja mam też problem i pytanie.
Doradźcie proszę jak zabezpieczyć sie przed chwastami na rabatce która docelowo ma pokryć się zielonym dywanem runanki japońskiej a na razie są posadzone małe sadzoneczki?
nie musi byc to estetyczne zabezpieczenie byleby skuteczne
Jagoda, wyluzuj. Ja też tak często robię, inaczej życia by brakło na samo forum, a co z resztą przyjemności i obowiązków
Tylko muszę Cię zmartwić - nie mam pojęcia jakie mam sasanki. Na doniczce było tylko sasanka, podejrzewam, ze to najpospolitsza z możliwych, ale pewności nie mam. Odeślę Cię dalej do Agnieszki z Jurajskiego ogrodu, ona ma zdecydowanie więcej sasanek i w różnych kolorach, ale nie wiem czy zna odmiany. Myślę, że warto zapytać. Znasz jej ogród? Trafisz?
Inspiracje mam jakieś mogę wysłać na emial.
ale technicznie i kosztowo to trwają debaty i rozmowy z mężem. ja nei chce w tym roku teog robić a on się upiera. ja chcę taniej on nie bo to na zawsze ja chce leko i zwiewnie on porządnie, ja chce podłogę z kostki brukowe on chce z dewna jak na tarasie i tak wkoło macieja, dojść do ładu nei możemy
ale za to precyzują sie plany trawnikowe.
Dwuetapowo z przerwą na wypoczynek na plaży