Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:28, 24 mar 2014

Do góry
Aga ile razy i tniesz hakuro, bo muszę sąsiadce podać instrukcję?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:27, 24 mar 2014

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Najpierw fotka z klonami w tle:

Wybrakowana wertycyliozą "aleja" klonów przestała istnieć. Te klony, które przeżyły - poszły na banicję, perukowce pójdą na spalenie (również wertycylioza), hakuro zostaną przesadzone, jałowce zasiedlą problematyczną skarpę.
Wzdłuż żywopłotu, w środkowej części dłuuugiej rabaty - będą graby
Ale się natłumaczyłam

Jak to możliwe, źe ja mam u Ciebie tyły?
Juz sobie wszystko zwizualizowalam. Graby dadza radę, chociaż pewna jestem tylko pospolitych... Bo kilka fastigat z powodu nadmiaru wody również straciłam.. Nie posadżcie za głeboko, lepiej na podwyższeniu skoro tam również woda stoi.
Ogród niby nowoczesny ale... 19:24, 24 mar 2014

Do góry
Bedzie pieknie. Ja Twoje inspiracje pinsowe sobie kuken luken i wiem, że będzie wunderbar!

Ja sobie na następny weekend popcorn spreparuję i będę czekać!
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 19:21, 24 mar 2014

Do góry
Aga ja swój kompost pierwszy w życiu będę miała gotowy jesienią.... Next spring będzie jak znalazł do skrzynek ...na razie musi być z janiny... Super torf jest w casto w czarnych workach - czarna piekna ziemia, żaden torf.
Jak ja się w sobotę patrzyłam w ten mój kompost, jak Midas na swoje złoto....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:13, 24 mar 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

nie są ? ... Madżen może i nie są bo jak mówisz to wiesz ... ale i tak są cudne ... jak zamykam oczy i myslę brzoza to zaraz widzę te kulki pod brzozami ... ale na kulki to moja "brzozowa" chyba długo poczeka

Moja czekała dwa lata. Będzie co zmieniac a rozplenice są piekne!
Boćkowe perypetie ogrodkowe 19:05, 24 mar 2014

Do góry
Hej wracaj, obijasz się !
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 18:59, 24 mar 2014

Do góry
Gabisia napisał(a)

Jupiii - nareszcie!
Kiedy przyjadą?

Przeca przywiozłam osobiście na przednim siedzeniu. Adamo malo mnie nie utłukł, zwlaszcza że dzień wcześniej posprzeczaliśmy się o kazę na kolejną piłe..... Ja kupuję drzewka on sprzęt, ktorego nie używa
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 06:51, 24 mar 2014

Do góry
Pozostałym osobom macham zbiorowo i życzę pieknego dnia.. W przeciwnym razie program napraczy do programu naorawczego trzeba będzie wprowadizć jak Mala Mi

U nas chwilowo przestalo padać.... A ilość wody , ktorą otrzymliśmy powala na kolana. Na szczęście jest +4 i oby tyle zostało bo od jutra stopniowe ocieplenie....

Wczoraj droga Świeradów - Szklarska nieprzejezdna z powodu intensywnych opadów śniegu.... Ojoj
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 06:48, 24 mar 2014

Do góry
Cleo napisał(a)
Marzenka, wiesz co? Dzisiaj pytając o różę na targu trafiłam na kobitkę, która na moje pytanie o New Dawn, stwierdziła, że się już tego nie robi, bo lecą jej płatki szybko czy ciągle, już nie pamiętam jak ona to dokładnie powiedziała. Ty masz u siebie te róże? Bo już nie pamiętam.
Wiesz coś może na ten temat?

Cleo ja nie mam tej róży. Wpdanij z pytaniem do Ania DS lub Kasia z Bawarii
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:05, 23 mar 2014

Do góry
atena35 napisał(a)
Uwielbiam Twój wątek, chociaż czasem nie nadążam

Ja też nie nadązam idę skladać pranie i obejrzę jakiś serial
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:04, 23 mar 2014

Do góry
Agacia napisał(a)
Marzenko, co to znaczy, ze rh w falbanach? Pokazesz fotke?

Powygryzane całe brzegi przez opuchlaki... Nie robię fotek bo się wściekam na nie.... Mogę zrobić zdjęcia dopiero w weekend, poczekasz? Lub wpisz w google opuchlaki rododendrony
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:03, 23 mar 2014

Do góry
mira napisał(a)

Mira roplenica teraz nie wygląda... Moje stare jeszcze śpią a kupione od Finki mają już pierwsze kiełki.
Nie bedę miala jak jutro obfocić bo wróce gdy będzie ciemno i bedzie padał deszcz. Wpisz w wyszukiwarkę roplenica little boy, jest mala, bardzo gęsta i ma piekne piorka. Zasloni lyse nogi róż zwłaszcza zimą.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:01, 23 mar 2014

Do góry
Slawko napisał(a)
Witaj Marzenko Jak tam z Twoimi stipami, ciachasz czy zostawiasz? Bo ja się właśnie zastanawiam jest nieco zielonych źdźbeł ale więcej tych zżółkłych Może masz swoje obfocone Pozdrawiam

Sławko cofnij się do soboty...
Troszkę stron przybyło. Na fotkach jest stipa z bukszpanami i czosnkami. Nie ciecham jej na razie bo ma być jak w pinterest ... Bukszpany, stipy i czosnki... Jak ciachnę to trio będzie niepełne....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:59, 23 mar 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)

Byłam, nie ma!!! Zaraz na all zamówię. Boś mi teraz całkiem po bandzie pojechała
Ma korę na nóżkach, zawsze, grubo
I na wściekłym słońcu rośnie i wiuwa na nią też...
Dzięki

Czyli mają takie same warunki, dlatego chyba musisz ją dokarmić odpowiednim nawozem. O kwaśne podłoże nie pytam?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:58, 23 mar 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Wole Alexandrinę od Susan choc ta druga dwa razy kwitnie .

Mam obie Bogdziu. Ja chyba jednak preferuję Susan, bo kiwtnie dluzej i jak na razie u mnie bardziej obficie niż Alexandrina
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:57, 23 mar 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
szukam donic na taras długość min. 100 cm... pomocy

Jutro Ci poszukam. W castoramie byly takie dlugie betonowe.
Blaski i cienie nowego życia 22:56, 23 mar 2014

Do góry
Zgodnie z zamówieniem

Urszulla napisał(a)
Fajnie było poczytać o Twoich pracach wiosennych

A pytanie techniczne i u Ciebie zostawię, bo mnie nurtuje czy Ty donice duże masz całe wypełnione ziemią i czy masz otwory na dnie. Stoją pod zadaszeniem? odpowiedz u mnie jak możesz żebym nie musiała kopać w postach

Zimą bedą staly pod wiatą, teraz na deszczu. Nie mają otworu, traktuję je jak oslonki. Do środka wstawiłam skrzynki a dopiero na nie postawiłam skrzynkę balkonową, w ktorej posadziłam bukszpany. Na wierzch dalam mech i nic nie widać

W tak duze donice zawsze wsadzam doniczki plastkiowe, zbyt często zmieniam nasadzenia w donicach aby wsypywać ziemię do donic
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:56, 23 mar 2014

Do góry
Urszulla napisał(a)
Fajnie było poczytać o Twoich pracach wiosennych

A pytanie techniczne i u Ciebie zostawię, bo mnie nurtuje czy Ty donice duże masz całe wypełnione ziemią i czy masz otwory na dnie. Stoją pod zadaszeniem? odpowiedz u mnie jak możesz żebym nie musiała kopać w postach

Zimą bedą staly pod wiatą, teraz na deszczu. Nie mają otworu, traktuję je jak oslonki. Do środka wstawiłam skrzynki a dopiero na nie postawiłam skrzynkę balkonową, w ktorej posadziłam bukszpany. Na wierzch dalam mech i nic nie widać

W tak duze donice zawsze wsadzam doniczki plastkiowe, zbyt często zmieniam nasadzenia w donicach aby wsypywać ziemię do donic
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:53, 23 mar 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)
A Finka już ma sprzedaż internetową ?,czy Ty tak po znajomości

Ma sprzedaż i ternetową, byłam pierwszą klientką, zamowiłam ponad trzy tygodnie temu ale wstrzymywalyśmy się z dostawą z powodu urlopu wpisz w google Zielony punkt Zięba.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:52, 23 mar 2014

Do góry
stychaz napisał(a)
Marzenko, ja jeszcze wrócę do nawożenia Czy mogę azofoską dokarmić graby???

Oczywiscie rosną po niej jak szalone. Za rakło mi dzisiaj azofoski na graby, znów muszę dokupic. A tak mi żal było deszczu i tego że nie wysypałam nawozów
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies