Mam jeszcze kilka takich, ale nie mam pomysłu gdzie postawić i czy warto, bo przecież na polu mi miejsca nie brakuje. Lifting przydałby się, to oczywiste, ale na razie brak frajerów Przerzuceni na inne fronty robót. Bohaterzy ponoć wyginęli, tak jak prawdziwe chłopy (mój teść twierdzi, że prawdziwych chłopów już nie ma, oczywiście poza jego pokoleniem )
Wiosna sobie dała na wstrzymanie. Zimno, pada, wieje... A ja dziś kupiłam 10,czarnych porzeczek, trzeba posadzić. Magnolia stellata chce kwitnąć tymi swoimi kilkoma pączusiami (już na miejscu docelowym, nie będę przesadzać, więc liczę, że będzie jej przybywać) i narcyzy zaczynają kwitnąć, ale jeszcze nie mogą się do końca otworzyć. Zamelduj mi jak wyjdą u Ciebie pierwsze listki czosnków ostrowskiego, dobrze?
Aga ja swój kompost pierwszy w życiu będę miała gotowy jesienią.... Next spring będzie jak znalazł do skrzynek ...na razie musi być z janiny... Super torf jest w casto w czarnych workach - czarna piekna ziemia, żaden torf.
Jak ja się w sobotę patrzyłam w ten mój kompost, jak Midas na swoje złoto....
Jest kilka do podziału, jakoś dojdziemy do porozumienia z M.
Przypomniałaś mi, że ja też kilka karatawskich posadziłam. Tylko nie pamiętam dokłądnie gdzie...