Oczywiscie rosną po niej jak szalone. Za rakło mi dzisiaj azofoski na graby, znów muszę dokupic. A tak mi żal było deszczu i tego że nie wysypałam nawozów
Ma sprzedaż i ternetową, byłam pierwszą klientką, zamowiłam ponad trzy tygodnie temu ale wstrzymywalyśmy się z dostawą z powodu urlopu wpisz w google Zielony punkt Zięba.
Zimą bedą staly pod wiatą, teraz na deszczu. Nie mają otworu, traktuję je jak oslonki. Do środka wstawiłam skrzynki a dopiero na nie postawiłam skrzynkę balkonową, w ktorej posadziłam bukszpany. Na wierzch dalam mech i nic nie widać
W tak duze donice zawsze wsadzam doniczki plastkiowe, zbyt często zmieniam nasadzenia w donicach aby wsypywać ziemię do donic
Sławko cofnij się do soboty...
Troszkę stron przybyło. Na fotkach jest stipa z bukszpanami i czosnkami. Nie ciecham jej na razie bo ma być jak w pinterest ... Bukszpany, stipy i czosnki... Jak ciachnę to trio będzie niepełne....
Mira roplenica teraz nie wygląda... Moje stare jeszcze śpią a kupione od Finki mają już pierwsze kiełki.
Nie bedę miala jak jutro obfocić bo wróce gdy będzie ciemno i bedzie padał deszcz. Wpisz w wyszukiwarkę roplenica little boy, jest mala, bardzo gęsta i ma piekne piorka. Zasloni lyse nogi róż zwłaszcza zimą.
Powygryzane całe brzegi przez opuchlaki... Nie robię fotek bo się wściekam na nie.... Mogę zrobić zdjęcia dopiero w weekend, poczekasz? Lub wpisz w google opuchlaki rododendrony