Dzięki Sebek za dekalog, powtarzam go codziennie z rana Jestem w trakcie przerabiania tej nieszczęsnej rabaty. Kupiłam drugi powojnik. Po wykopaniu starego okazało się że ma zdrowe korzenie, więc go posadziłam w inne miejsce i będę czekać czy urośnie. Szkoda mi było go całkowicie wyrzucić. W zamierzeniu rabata ma być głównie hortensjowo-żurawkowa plus jakieś trawy i kulki danica. Zobaczymy co z tego wyjdzie Jak bedzie ok to się pochwalę a jak nie to spalę ze wstydu
Czekam na wyniki, ale jak mają się pojawić do 15 to chyba wyłysieję do tego czasu!!!!!..... Lecę jeść śniadanoko, bo po 6 się już obudziłem z tych nerwów
Kompostownik fajna rzecz, ale skoro ma Cię wkurzać to po co Ci on? Z takiego małego dużo pożytku nie ma, a o pracy i efektach wizualnych nie wspominam... Butelka florovitu ponoć zastępuje ileś tam kompostu - a co dopiero biohumusu Może by tam jakiegoś fajnego, zimozielonego krzaczka dać i z głowy?
Układ roślin już mi się podoba - a co dopiero jak się rozrosną
Ty już prawie magister to co ja Ci mogę życzyć?
...spełnienia marzeń Sebek, obyś robił w życiu to co kochasz niezależnie co by to było i miłości bo bez tego trudno w życiu
Gosiu mnie tez się podoba ,a teraz z różyczkami nabrała koloru
Sebek teraz nic nie będę przesadzała ,niech sobie róże stoja w doniczkach ,poczekam do jesieni .
Agatko ale jak patrze na Lariski które posadziłam też takie malutkie w zeszłym roku ,a teraz tak urosły .
Nie mam doświadczenia z różami okrywowymi ....mówisz że można je tak ciąć żeby za wielkie nie urosły ?
Ale i tak myślę że trawkę zasłonią