W sumie to jest zajęcie syna On kosi jak najbliżej ekobordu (wys 58mm) i niestety zawsze jakieś wąsy zostają więc muszę to równać nożycami do trawy. Dwa graby chcę dosadzić w rządku za trzema, które już są i dwa na froncie.
Dziękuję
Drugi sezon cięłam je niziutko ... nad drugim oczkiem i wszystkie równo bo chciałam żeby się jeszcze zagęściły ... część ściętych grubszych patyków ukorzeniłam jeszcze wokół każdego krzaczka.
W przyszłym sezonie zamierzam ciąć je kaskadowo czyli z przodu nisko nad drugim oczkiem i stopniowo coraz wyżej do wysokości ok40cm.
Przez ostatni rok trochę się douczylam, pomógł mi mój aparat fotpgraficzny. Kiedy uda mi się zrobić zdjęcie, szukam fotografii w atlasach, internecie a często tez wołam na pomoc Bogdzię albo Kasię
Kosy są bardzo ciemne ale tylko Panowie, Panie są szare.
Jest to jakaś masakryczna masakra...pięknie jest!!!
Sik przyjrzysty, świetnie robi wzory na ściance (na gabionowej nie byłoby już takiego efektu). No i te kulki bukszpanowe...przyznaj, że to sztuczne
dziewczynki wiem, też na to zwróciłam uwagę, ale jakoś przymknęłam oko
zdjęcia zmniejszałam i naumiałam się wklejac logo na wyjeździe a jak wiadomo na urlopie mało czasu .......teraz jak zrobię nowe to sie pobawię, da się ale trzeba osobno wybrac poziome i pionowe a potem osobno wkleić na nich znak....ale jak wiecie ja nie zniesę gorszego luuuku moich zdjęć więc się pomęczę dla siebie i dla Was
Ty sobie ze mnie nie żartuj ... a stipę jakbyś przy kawce policzyła to fajnie by bylo bo zastanawiam się ile jej trzeba posadzić żeby osiągnąć taki efekt jak u Ciebie?
Kochana wiem to ja tyle że kilka miejsc jest już ok choć niedoskonalych ale coraz częściej przekonuje samą siebie ze doskonale to możesz mieć tylko Ty
Poważnie chcesz żebym policzyla stipy ?