Dzięki Pani Danusi i jej poradzie z moich małych patykow w tym roku udało się wyprowadzić takie Limelight, nie wiem czemu niektóre od razu zczerwienialy może za dużo nawozu? Ale ogólnie pozytywnie i Pani dziękuję za radę co do przycięcia
O tak jest bardzo zdolny, tylko mu się taka żonka trafiła że on nie nadąża z produkcją moich pomysłów, az mi go czasami żal. Jeszcze jednego nie skończył a ja mam kolejny projekt albo kilka Ale chyba musi mnie kochać, bo jeszcze nie uciekł...hahahha
Przekażę oczywiści gratulacje będzie mu bardzo miło Dziękuję!!
Śliczny i taki delikatny.
A jak wysoki urośnie bo coś ostatnio na astry mnie bierze
Teraz tak niewiele kwiatów kwitnie, a astry umilały by jesienne widoki w ogrodzie.
Gosiu to prawda, teraz zamierzam dokończyć tradycję po zawieszeniu wiechy
Nie wiem, czy piękny, ale będzie dość pojemny i pomieści moje ogrodowe sprzęty, dach jest wysoki i pod nim zmieszczę antresolę na poduchy i inne lekkie rzeczy . Cieszę się bo mam tego sporo
Teraz wystarczy go wykończyć i dopieścić. Mam nadzieję, że jutro pozbędę się wszelkich zalegających od dawna gratów pod wierzbą rosnącą przed domkiem. Już nie mogę się doczekać.
Madziu dziękuję kochana
35 parteru i jeszcze poddasze. To bardzo mało, ale wolę tyle niż nic...
Na dole będzie tylko salonik z aneksem kuchennym i łazienka, a na piętrze sypialnia. W sumie dla dwóch osób to wcale nie jest za mało
Planuję dostawić w późniejszym czasie tylko jedną sypialnię na dole, a na jej dachu byłby balkon z piętra. Rozrysowałam to sobie i coraz bardziej mi się podoba
Kiedyś o tym myślałam, ale pierwsze musimy dokończyć pewne prace, żeby sobie odwiedzający nóg nie połamali