Irenko nie zamierzam, mam 4 sztuki i brak miejsca by dzielić i rozszadzać
Traw jeszcze nie cięłam bo u mnie jeszcze pogody sprzyjającej w tym roku nie było. Teraz coś po weekendzie może zacznę robić. trawa u mnie pod nazwą Bowles Golden
różowe stokrotki goszczą u mnie wiosną już od trzech lat i myślę, że dlatego są obiektem pożądania bo to jedne z pierwszych kwiatów no i do tego urocze
Będzie, tylko na razie jej czasami nie dziel, niech sie rozbuduje, one takie w sumie bezproblemowe są.
Anetko, cięłaś już carex elata?? U ciebie pod inną nazwą, jak pamiętam.
Musiałam przeżyć to najpierw sama, zresztą bardzo późno wróciłam, tam stale multum ludzi...
Trzymam kciuki za koleżankę, wspieraj ją ile masz sił, bo życie jest jakie jest, pełne niespodzianek.Trzeba pomagać, zwłaszcza jak tyle złego dzieje się na świecie, te ogrody nas scalają, wydobywają z nas, to co najpiękniejsze Buziolki
nooooo, potrzymałaś nas w napięciu... przyznaje, że zaglądałam za każdym powiadomieniem. Super, że super cieszy mnie to bardzo!
edit...
nie obciążasz, dajesz do myślenia no i razem zawsze łatwiej
Moja koleżanka 14 ma zabieg, a od września była na chemii i mówi że bez wsparcia nie dałaby rady. Dlatego jeśli można trzeba pomagać
BUZIOLE!!!
nie wiem czy pierwsze dwie soboty maja będą 'atrakcyjne' pod względem roślinności, a 21.05 mają być Wojsławice
28.05 spotkanie u Bożenki
na oba spotkania wybiera się sporo osób...