Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

ana_art 10:06, 05 mar 2016

kasiek napisał(a)

Magnolie też i wiśnie ale ten czas kiedy kwitną zapiera tak bardzo dech w piersiach że sprawia jakby czas płynął wolniej... A do tego ten zapach - 2 tygodnie upojenia - cały rok cudownych wspomnień Jak w życiu
pięknie napisane większość keitnących jest krótkotrwała
ana_art 10:11, 05 mar 2016

BasiaLT napisał(a)
Bogdziu bardzo dziękuje za pełny wykład. Miejsce, gdzie chcę je posadzić to pasek przy ścianie domu od strony północnej więc powinno być im dobrze. Listę gatunków sobie zapisałam. Buziaczki
pytanie jak szeroki jest to pasek, no i trzeba pamietać zeby podlewć jeśli pod ścianą
Gardenarium 10:14, 05 mar 2016

Popieram robienie przyjemności i zachwycam się kwieciem. Niesamowicie pięknie i energetycznie.

Instagram Ogrodowiska
Bogdzia 11:42, 05 mar 2016

Gardenarium napisał(a)
Popieram robienie przyjemności i zachwycam się kwieciem. Niesamowicie pięknie i energetycznie.

No to jeszcze jedna niespodzianka. Szefowa zawitała w moje progi. Danusiu w pewnym wieku (moim) człowiek zaczyna widziec że za mało wziął dla siebie z życia i stara sie to nadrobic. Dobrze ze jest taka szansa by bywac tam gdzie sie lubi i z kim sie lubi, a tu takich ludzi i takich spotkan nie brakuje. Fajne miejsce nam urządziłas. Dzięki.
Bogdzia 11:44, 05 mar 2016

Sylwia , Krysiu, Aniu, Marto, Ewo i Ana , dzieki ze zagladacie i zostawicie miłe słówko. Zajrze do was wieczorkiem oczywiscie do tych którzy maja watki bo teraz ciagnie mnie do ogrodu.
Basilikum 11:55, 05 mar 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Świetny film o Twoim ogrodzie i roślinkach.....ślinotoku dostałam na widok Twoich roślin

ale one nie sa jadalne
Napia 13:58, 05 mar 2016

Piękny filmik i prezent od Reni Bardzo...
jankosia 18:16, 05 mar 2016

Bogdziu, zdjęłam dzisiaj prawie wszystkie okrycia. Bałam się bardzo, ale niepotrzebnie- wszystko piękne i świeżutkie, żadnej wilgoci pleśni i takich tam. Jedyne co to strąciłam niechcąco jeden pączek z magnolii, ale co to jest jeden pączek?
Pogoda piękna była, rąk i nóg nie czuję a na dłoniach na pewno pojawią się pęcherze od sekatora A ty? Popracowałaś troszkę?
Kasya 18:42, 05 mar 2016

jankosia napisał(a)
Bogdziu, zdjęłam dzisiaj prawie wszystkie okrycia. Bałam się bardzo, ale niepotrzebnie- wszystko piękne i świeżutkie, żadnej wilgoci pleśni i takich tam. Jedyne co to strąciłam niechcąco jeden pączek z magnolii, ale co to jest jeden pączek?
Pogoda piękna była, rąk i nóg nie czuję a na dłoniach na pewno pojawią się pęcherze od sekatora A ty? Popracowałaś troszkę?

ja juz kilka dni temu sciągnelam ostatnią agro, oskubałam róze i zgrabilam liscie z rabatki bylinowej
a tu patrze ze po polowie marca jakies mrozy maja jeszcze byc...i w dzien i w nocy, moze sie nie sprawdzi, przez 2 tyg jeszcze duzo moze sie zmienic, mam nadzieje
iwonadm 19:28, 05 mar 2016

Bogdzia napisał(a)
Azalia Homebush

Piękna jest też ją kupiłam Mam pytanko czy tutaj masz 2 krzewy czy 1? Nie spodziewałam się, że mogą być takie duże, jak myślisz można je jakoś prowadzić od małych by miały bardziej kompaktowy charakter