Hej...gwiazdo....polska czy zagraniczna... ho, ho, ho.... Ale komplementów nałapałaś....ale wszystko przez fakt że mnie nie ma na zdjęciach....bo akurat się oddaliłam na stronę... To się nazywa mieć fart A teraz poważnie - komplementy zaslużone jak najbardziej, boś laska jest i tyle. Donice śliczne, też bym takie chciała mieć. Co do stokrotek to jak na nie trafię to dam znać. Ubiegłoroczne bardzo mi się podobały i w tym roku na pewno będzie powtórka. Buziam !
Różowe kulki, czy stokrotki? Jeśli stokrotki, to w casto kupowałam Duży wybór mieli
Wszyscy się zawzięli na różowe stokrotki To jakiś hit wiosenny?
różowe stokrotki goszczą u mnie wiosną już od trzech lat i myślę, że dlatego są obiektem pożądania bo to jedne z pierwszych kwiatów no i do tego urocze
u mnie też są od tzw zawsze mają dużo zalet ..no i długo się trzymają donice widziałam ...czekam aż pokażesz prezentacje w pełnym wydaniu (z kwiatkami)
Bardzo eleganckie donice zakupiłaś. Piękne zestawienie kule bukszpanowe i stokrotki. Znowu się czegoś nauczyłam
Myślę, że w dużych będą kulki a stokrotki w małych ... a może stokrotki z czymś posadzić tylko z czym ładnie by wyglądały?