Zana, podglądam Twój ogród od jakiegoś czasu, jest przepiękny, uwielbiam taki leśny klimat, u mnie glina i patelnia, więc zupełne przeciwieństwo, ale cieszę się, że mogę sobie na Twoim wątku nacieszyć oczy. Napisz mi proszę co to za trawka na zdjęciu z Anabelkami.
Pozdrawiam, Kasia.
Jak już śnisz to masz pomysł, ale co do cen, które nam proponują wykonawcy, to się zgadzam, są grubo przesadzone, wiadomo ogród zimowy to szkło i konstrukcja...ja
żyję w realiach i wiem, że to droga inwestycja, ale czekam na kolejną rewolucję u Ciebie
Witaj Elu, Piękny masz ogród, bardzo przypomina mi mój . Jak się popatrzy na nasze polskie ogrody to aż się serce raduje, tu tylko bogacze takie maja, reszta mieszka jak karaluchy i się cieszą że mają 3 m trawnika wokół domu, masakra. Jak tu przyjechałem to byłem w szoku. Żeby w Polsce rządzili Polacy żyło by się jak w raju. To żabka dla Ciebie z parku Poin pelee, Przepiękne miejsce. Pozdrawiam.
I dla Reni... wszystkie róże maja pojedyncze długie baty... pomijam cętkowane liście lub ich brak.. i na końcu kilka kwiatków... chyba się definitywnie rozstaniemy. Wątpliwa uroda i ozdoba ogrodu
Na szybko: taki mam widok przez ramie
Szmaragdy na druga strone frontowej
Oby deszcz odpuscil to dzis zasadzimy.
Normalnie lekko nie dowierzam, ze to sie dzieje
Witam serdecznie wszystkich potrzebujemy POMOCY otóż gdy wprowadziłem się na nowe mieszkanie to starzy właściciele zostawili mi dracene wszytko było z nią w porządku do zeszłego tygodnia kiedy to ją przesadziłem do większej doniczki . Liście zaczęły robić się żółte opadły na dół. Co mam robić proszę o pomoc
To chyba tyle może się komuś przydadzą moje wywody. Dla chcącego nic trudnego pamiętajcie !!! Dla przypomnienia fotki mojej działki z wiosny 2016 aż trudno mi uwierzyć że tyle się zmieniło :
Po bokach Danica a między nimi co metr Rozplenice czy inne trawy?
A po środku te dwie Sundae fraise co mam?
I na ta rabatę rozchdoniki i orliki co mam?