Róża niska pnąca Brownie. Ciekawy kolor czerwono-pomarańczowy. Niestety troszkę łapie ją plamistość, ale i tak jest piękna. Za nią upchnięta, chwilowo z braku miejsca Crown Princess Margaretha:
Ale mi się podoba ten bruk ,jak go robiliście? Chodzi mi o to co masz pod? Chodzą mi po głowie takie wybrukowane ścieżki a nie wiem jak się doo tego zabrać. Masz go na jakiejś zaprawie?
Witam! - i od razu pytam. U jednego z kwiatów od jakiegoś czasu zaczęło coś wyrasta, czy to jest tak wysoko usytuowany korzeń, a może "łodyga" czy coś w tym rodzaju????
Grażynko, pytanie do Ciebie. Co mam zrobić z tą rośliną w donicy w tle na zimę? Nie wiem co to jest, kupiłam wiosną i sobie rośnie. Czy mam wsadzić do gruntu, czy zostawić tak jak jest? Czy przetrzyma zimę? Wiosną miało dużo białych kwiatków.
Współczuję Mikstura nie pomogła U mnie od dobrych 3 tygodni cisza. Może przed burzą...ale nie widzę nowych szkód - może moje nornice stwierdziły, że jednak ich nie lubię i sobie poszły? Może zastosuj drastyczne środki i odpal petardy?
Dzis nie ogrodowo...ale winogrona wywalilam. Eisterie skrociłam ale zdecydowaniw za mało... czasu brak na więcej... dzien zleciał. Eieczor dla muminkow...bo nie tylko igrodem sie zyje. Pierwsze wyjscie na wspinanie
Podibsło sie. . Dobrze ze zamykalu bi bysmy nie wyszli..
Co tydzień jakieś przetwory, tym razem gruszki klapsy i konferencja w zalewie.
w poniedziałek cd przecierów pomidorowych za dużo obrodziły i nie mogą się zmarnować.
będą soki do picia.
Musy z jabłek na szarlotkę tez zrobione, za to ogród czeka z przesadzaniem, plewieniem.