Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Doranma 12:37, 30 wrz 2018

Jeszcze wciąż trwa lato, jesieni prawie nie widać
Kasiu, na pierwszym dzisiejszym zdjęciu w kąciku po lewej stronie widać skrzynki po owocach - jakie znalazłaś dla nich zastosowanie? Pytam, bo mam takie dostać od znajomych i szukam fajnych inspiracji.

Pozdrawiam i życzę dobrej niedzieli. Słoneczko u nas piękne
sylwia_slomc... 13:22, 30 wrz 2018

Pięknie Kasieńka Trzeba korzystać z ciepłych dni i słoneczka bo zima nie wiadomo jaka będzieJa ogród picowałam na dziś i jutro, a w nocy przyszedł przymrozek i siekło wszystkie nasturcje i dalie, jak dzisiaj powtórzy to na jutro będę miała zwarzone astry
Z tym nie wygram, żadną miarą .....musiałabym wszystko nakrywać, a jak powieje to mi połamie, tak źle i tak nie dobrze. Czekam na Was pamiętaj
Katkak 13:38, 30 wrz 2018

Nasza radosna twórczość
Katkak 17:47, 30 wrz 2018

Doranma napisał(a)
Jeszcze wciąż trwa lato, jesieni prawie nie widać
Kasiu, na pierwszym dzisiejszym zdjęciu w kąciku po lewej stronie widać skrzynki po owocach - jakie znalazłaś dla nich zastosowanie? Pytam, bo mam takie dostać od znajomych i szukam fajnych inspiracji.

Pozdrawiam i życzę dobrej niedzieli. Słoneczko u nas piękne

Dorcia skrzynki wykorzystałam w ten sposób
Stolik

Wiszące z lampionami

Muejsce na dekoracje przed wejściem
Katkak 17:49, 30 wrz 2018

Wianeczek

Nowe nasadzenie przed domem. Jedną tujkę wzięłam za dużo

Przebarwienia
Katkak 17:52, 30 wrz 2018

Winobluszcz zasówa jak wściekły
Katkak 18:05, 30 wrz 2018

Wczoraj przy sadzeniu tuj musiała spod sosen wylecieć mahonia. Nie dało się jej przesadzić. Ale nie żałuję, bo zmieściła się w jej miejsce horcoa Hot Chocolate i z przodu mam miejsce na inną, małą horcię - Magical Noblese, która właśnie się ukorzenia. Z patyczka od Ewci

z gałązek mahonii jeszcze dekoracje powstały, bo balkonówki już brzydkie były
\
mini oczko zlikwidowane. Zamiast niego będzie nasadzenie w tej balii. Dereń, który tam jest z pewnością się ucieszy, bo będzie miał więcej ziemi. Tu chyba przeniosę Iguniowy domek krasnoludków

trawa tu marna, więc kamyki dałam. Jeszcze dołożę. Między nimi może trawa urośnie.
Katkak 18:10, 30 wrz 2018

tu jest miejsce na hortkę Magical Noblese. Wiem, że wygląda tak jakby miejsca nie było, ale uwierzcie na słowo, że jest

wycięłam liście irysów, wygrabiłam liście z gruszki i porządniej się zrobiło
Katkak 18:16, 30 wrz 2018

tu zdecydowaliśmy się na Szmaragdy. Sąsiadka poprosiła, żeby dolną gałąż sosny podciąć, bo jej przeszkadza jak trzepie dywan :/ i zrobiło się łyso. Kupiliśmy nie takie duże, bo po co przepłacać, urosną raz dwa. Cisów nie chciałam bo moim zdaniem rosną duuużo wolniej (mam), a poza tym za płotem mieszkają małe dzieci i nie chcę myśleć co by było gdyby zjadły owocka

tutaj lepiej je widać

Hot Chocolate po przesadzeniu
kasiek 19:09, 30 wrz 2018

Kasiu jak piekniutko i kolorowo -wspaniała ta Twoja jesień A twórczość jaka fajna, dzieci kochają jesień