Dziękuję, wszystkie mam już na wskroś przeleciane Madżen oglądam codziennie (pierwszy ogród zobaczony zaraz po Malkul
<3 zakochana jestem w tych magnoliach!!!! bukszpanach, berberysach.. We wszystkim!) <3 Navigatorkę i Leon też znam (chodzi oczywiście o ogrody ) tyle pięknych inspiracji, że co już rozrysuje przód to zaglądam tu na kolejny ogród i znowu mi się zmienia koncepcja.. No i właśnie, czy ktoś się może wypowie nad tymi moimi wypocinami czy to w ogóle jakoś będzie wyglądać? Bo myślę sobie że jak skradnę kawałek z tego, kawałek z tego to może być niespójnie
Ale! Ja taka w gorącej wodzie kąpana (niestety) może jak już trawa i obrzeża będą to coś bardziej będzie można rozprawiać nad roślinami
Ojej jak mi miło! Aż takiej wyobraźni to ja nie mam. Podpatruję ogrody tu obecnych i szukam inspiracji. Podobnie jak Ciebie, Malkul mnie tu przywiodła.
Pergola Leroy Merlin. Znajdziesz na stronie.
Rabatę muszę zmierzyć, bo nie kojarzę wymiarów. Jest taka, jaką wyszła
Fajne MAdzia jest to że robicie tyle sami i to ciekawe pomysł. Klimat który tam zrobicie będzie wspaniały. wszytsko ładnei zamyka się w spójną całość. o "zewnątrz" nawet nei pisze bo zwaliłaś mnei z nóg tym ogrodem bosko.
To żarty chyba jakieś. Ona taka wielka?? Gęsta? Ścinasz ją na wiosnę? Ja myślałam, że co roku niemal od początku rusza. Rośnie mi od tego roku na kratce, ale liche to takie. Może za mało jednak słońca.