Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - sezon 2016-2022

Miłkowo - sezon 2016-2022

malkul 19:15, 09 cze 2017

Milka napisał(a)

Kopytnik u nie młody, nie ma co jeszcze dzielić, chyba że się uda, to o czym myślałaś, że kopytnik, to fiołek, jak nie kwitnie przypomina kopytnik, tego mogę dać ile chcesz; łubin dam Kindzi, odbierzesz u niej

a no to się mi pomyliło spoko. Jak Kindzia się zgodzi to proszę przekaż jej paczusię dla mnie z łubinami. ja odbiorę od niej albo ona do mnie na kawcię wpadnie jak będzie miałą ochotę dogadam już sobie z nią. Dziękuję dobra kobieto
Pola 19:35, 09 cze 2017

Ireczko, u mnie róże dopiero zaczynają swój pokaz....twoje obejrzałam cudo ....twój ogród cudny kolorowy dlatego fajnie przesiąść i obejrzeć. U mnie chwaściory też mają się dobrze
Dorota123 21:49, 09 cze 2017

Irenko dziękuję, że zechcesz zebrać dla mnie nasionka. W Twoim ogrodzie jestem kilka razy w tygodniu i po porcji Twoich zdjęć zawsze wpadam w kompleksy. Niby jest i u mnie kolorowo, ale jakoś mniej kolorowo niż u Ciebie. Zastanawiam się jaką masz powierzchnię ogrodu, aby porównać z 12 arami mojej działki. Em trawnika broni i nie pozwala poszerzyć rabatek, w sumie ostatnio mój stan zdrowia nie pozwala na więcej prac. Teraz mam obowiązkowe leniuchowanie. Ogródek musi poczekać na lepszy czas...mam nadzieję, że w końcu przyjdzie.
Jana 21:52, 09 cze 2017

Irenko co to za odmiana róży ta pomylona? jest piękna wszystko u Ciebie pięknie kwitnie
barbara_kraj... 22:07, 09 cze 2017

Milka napisał(a)

Piwonia jak róża, albo odwrotnie! Jedna mogłaby być drugą.
Cudowna! A jakie jej imię?
Anabell 23:39, 09 cze 2017

Irenko - cofam strony i oglądam, podziwiam każdy zakątek, wszystko urokliwe, dorodne

Piwonie, róże podziw ile pracy wiem, a Ty jeszcze rewolucje robisz
Popieram żywopłocik z bukszpanu, ale kulki też cudo, jeszcze bardziej cenne bo przeszłaś na nich szkołę strzyżenia
Pozdrawiam cieplutko.
Kindzia 07:23, 10 cze 2017

Matko i córko...ale dobra, ale busz, ale kolorów!!!!! Cudnie
Moje "dziecko" u Ciebie całkiem nieźle sobie radzi Już czadu daje, za rok będzie jeszcze lepiej i za rok...

Wezmę dla Malkulki, żaden problem przecież!

Całuski

P.S. Czy Ty coś wiesz Irenko ze źródła, że tak powiem, o mojej reklamacji???
Milka 09:53, 10 cze 2017

abiko napisał(a)

No i jasne. Tak mi się wydawało, że bukszpan z tymi korzeniami to chyba zły pomysł. Widzisz, dziękuję.. oczko..hmm pochodze z doniczką

Tak u siebie widzę, jak jest w pobliżu buksów; na skarpie też jej będzie dobrze, bo cieniowanie ma
Milka 09:55, 10 cze 2017

patrycja napisał(a)
Ta pomyłka wyszła na dobre
Piękna jest

O tak, bardzo urodziwa i bezproblemowa
Milka 09:56, 10 cze 2017

malkul napisał(a)

a no to się mi pomyliło spoko. Jak Kindzia się zgodzi to proszę przekaż jej paczusię dla mnie z łubinami. ja odbiorę od niej albo ona do mnie na kawcię wpadnie jak będzie miałą ochotę dogadam już sobie z nią. Dziękuję dobra kobieto

Zgodziła się