Prostota elegancji. Lubie to.
Malkulku jutro jade po gracki wiec pewnie nie bede Ci zawracac glowy mirzeniem.Pewnie zdecyduje sie jednak na rozstaw co 70cm.
Ja mam właśnie ten sam Princess Diana, więc tez go zetnę. Teraz się zastanawiam, bo z tej samej grupy mam też Duchess of Albany i ona nie rozwija się tak ładnie jak Princess. ROsną na tej samej pergoli, ale ma nieco mniej słońca. Już myślę czy nie zmienić im w przyszłym roku miejscówki na bardziej słoneczną. Chociaż z drugiej strony, Magdzie rośnie ładnie w półcieniu. Może jestem niecierpliwa.
no a gdzie?? Morze, jezioro...wszystko w zasięgu 35 km
Pora się ujawnić. Podglądam wątek z wypiekami na twarzy, postanowiłam go całego przeczytać ale doszłam do 1045 strony i poległam tu tyle się dzieje! Chciałam tylko napisać, że piękny ogród.. Wiem, banał, ale z zaciekawieniem patrzyłam od początku jak się rozwijał, stworzyć coś takiego jest moim marzeniem. Z resztą wszyscy tutaj się udzielający mają piękne niepowtarzalne ogrody pozdrawiam serdecznie i zapraszam na mój wątek..
Świetny pomysł
Ano chodzi o to, że jak trafiłam na O wszyscy mi tłumaczyli, że ogród musi mieć ramy i zielone tło. Ja z kolei żywopłot z tuj kojarzyłam w bardzo prosty sposób- szpaler tuj, a przed szpalerem nic- tuje i tyle. I szczerze taki obraz cały czas miałam przed oczami i dlatego tuj nie lubiłam. Później dopiero- na takich ogrodach, jak Twój zrozumiałam, że tło robi fenomenalna robotę i, że to początek rabaty, a nie jedyny element
Doniczka zacna. Może tez na taka będę polować
Jaki świetny jest ten sznur pereł. Gdzie taki się kupuje? Też chcę taki u siebie w domu
chyba kremowy, ale sie okaze kupowalam w Skierniewicach na swiecie kwiatow