Danusiu,czy cis pomiędzy to,co jest?? no chyba ze próba przesadzenia by się powiodła..;czy dobrze kombinuję,by na rabacie z niwaki posadzić berberys czerwony kulisty,z prawej dereń a w rogu trzmielinę??
Wczoraj, wraz z grupą uznanych architektów krajobrazu, miałyśmy wraz z Hanią zaszczyt uczestniczyć w warsztatach fotograficznych - prowadzący Łukasz Bożycki, artysta przez wielkie A. Lataliśmy w deszczu i słocie jak opętani
W każdym razie nauczyłam się kilku sztuczek, do wdrożenia jeszcze daleka droga, mam tylko nieudolne próby hehe Znalezienie 3-5-7 płaszczyzn mi nie wyszło, chyba nikomu nie wyszło
Pod plażą nie ma geowłókniny. Piasek jest wiślany, taki jak nad rzeką, typowo plażowy. Obok jest łezka gdzie będą kamyczki a pod nimi jest zwykły piasek żółty, budowlany. Wszystko oddzielone ogranicznikami.
Siatka p.kretom na rabacie nie bardzo zdaje egzamin, bo w razie zmiany aranżacji, przesadzania prace są znacznie utrudnione albo wręcz niemożliwe. Ja nigdy nie robię siatki na rabatach a wyłącznie pod trawnikiem.