Ach bo z tego drzewka jestem bardzo dumna Mój wymarzony Pan Platan W zeszłym roku zaliczył przeprowadzkę, bałam się czy przeżyje, dlatego teraz z dumą pokazuję, jak bardzo od tego czasu urósł.
Koszenie traktorkiem zajmuje M. 2,5-3 godziny. Cieszy się, jak planuję kolejne rabaty pod które zabieram trawnik
Juzia, Danka, Polinko ta podjazdowa rabata, to była moja zmora, przez kilka lat brakowało na nią pomysłu i funduszy. Teraz też nie jest skończona, ale już bliżej do tego niż dalej Ostatnio posadziłam tam pomiędzy kostki bukszpanowe 45szt. seslerii jesiennej, bo... zmarnowałyby się Mam nadzieję, że nie będę tego żałować i przesadzać, bo nie była to zbyt dobrze przemyślana decyzja
Ogród jest olbrzymi i mega uporządkowany. Robi to na żywo niesamowite wrażenie. Uwierzcie mi, ze to wydaje sie niemożliwe ale jest jeszcze piękniejszy niz na fotkach. Ja sie zastanawiam jak taka mała ogrodniczka ogrania taki areał.
Cudnie się oglądało
Ogród zmężniał , rewelacyjnie się prezentuje...
Jestem w szoku,że przy takich areałach nic Ci z szeregu nie wypada i nie robi dysonansu. Jestem pełna podziwu dla pielęgnacji takiego ogrodu.
Uściski.
A te Wasze awatarki...ała
Tęsknię do Twojej buzi z trawką...pamiętasz miałaś takie
Z ''trawką'' dwuznacznie zabrzmiało, ale wiesz które
Fajnie, że wróciłaś.
A ogród - wręcz pożeram go wzrokiem. Cudnie dojrzał.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.