W każdym bądź razie będzie,albo powinno być ładniej już pod tymi tujami.
Ok, okryję brunery.Bo szkoda byłoby je tsracić, te pod tujami mam od Agnieszki- agapant ze spotakanka u niej.Także takie wspominkowe są.
Tak, tak główki mam ciągle pracują.I do wiosny jakieś nowe pomysły wyklarują.Na bank!!
Galtonie wciąż ( drugie wprawdzie ) kwitną
Wrbeny te same kwitną i cieszą
Floksy po usunięciu przekwitłych kwiatostanów pięknie kwitną.No może nie wszystkie są maga ładne.ale jeszcze kolorki są i cieszą i pachną
Bez problemów dotarłam....kontrolę finansów miałam od razu
udobruchałam go "żelkami ze spacerówek" z kwiatami nasturcji, cukini i z papryczką chilii i na biurko
jeszcze muszę zapracować do mojej pracowni
eM zadowlony był dopiero w niedzielę z mojego
powrotu...
Hejka, a ty przystopowałaś z zakupami? Mój traktorek chcesz zobaczyć? A skąd wiesz że zrobiłam zdjęcie?
No nie byłabym zielono-świrnięta, gdybym nie zrobiła
Ale nie umiem wstawiać tutaj fot, zaraz się okaże jaka jestem zdolna...
Wczoraj siedziałam w pracy i marzyłam o grzebaniu w ziemi, gdy dotarłam do domu i zjadłam to padłam spać
Dziś znowu w pracy żałuję pogody za oknem, a za kilka godzin pewnie energii zabraknie...
Marzy mi się krótki urlop... może trzeba wniosek napisać
Wiola ale rozszalał Ci sie przedogródek. No cudnie, falujaco, ekspresyjnie. Wszystkie roślinki kojarzę oprócz tej trawki na przodzie pod sosną....Coż to?
Zasługujecie na najwyższe laury, organizatorzy super się spisali, nagrody dowartościowujące i organizacja promująca tak prowadzone ogrody jak Wasz...godna polecenia innym gminom