Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:41, 08 cze 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Ależ pięknie rozrosły Ci się rośliny Przywrotnik ciachasz po kwitnieniu?

Wycinam jedynie kwiatostany, ale jak już są naprawdę brzydkie Ania asc obcina całe i potem jej odbijają
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:40, 08 cze 2014

Do góry
Napia napisał(a)
Sebek, dzięki za piękne zdjęcia. Trochę ich brakowało szałwia z przywrotnikiem jest śliczna. Pozdrawiam

Może teraz znów będę bardziej czasowy to zdjęcia będą częściej... Bo w tym tygodniu to pracowałem po 13 godzin dziennie i wszystko poszło w odstawkę...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:38, 08 cze 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Nożyce fiskarsa są the best, uwierz investycja szybko się zwróci zaoszczędzonym czasem i urodą roślin. ROI bardzo dobre

W lipcu mam urodziny, więc będę drążyć temat Wiosną miałem żółciutkie bukszpany, tak były potargane od tępych nożyc...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:35, 08 cze 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Bog zesłał taki żar z nieba że można tylko odpoczywac w cieniu i podlać kwiatki wieczorem On wie co dla mnie dobre w niedzielę

A fotki piekne SOM ,

Rzeczywiście jest ciepło - chyba przeniosę się z książką na zewnątrz A kffiatki podlałem wcześniej, więc mam wolne Choć muszę kupić nawóz do balkonowych, bo miałem tylko resztki z zeszłego roku...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:30, 08 cze 2014

Do góry
jula81 napisał(a)

Sebek... czy te storczyki to świeżo zakupione masz? Bo ja mam takie podobne ale za nic nie chcą tak kwitnąć jak były nowe. Kwiaty są mniejsze. Jaki nawóz stosujesz? Bo ja pałeczki do stoczyków.Zastanawiam się czy nie powinnam w płynie dodatkowo stosować.

Ten Mama dostała w prezencie na dzień matki Nawozy stosuję rzadko, zimą kupiłem sobie buteleczke na promocji w Tesco i chyba dwa razy go użyłem
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 16:27, 08 cze 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Nie da rady ciąć w tym słońcu... Można udaru dostać.... Kilka chwastow wyrwałam, posadziłam tojeść, festuca golden toupee i o mało wylewu nie dostałam. Tylko zimny prysznic mnie uratował
Sebek świetnie pisze. Moja świecznica ma nogi w cieniu gabionów i brzozy a kwiaty są w pełnym słońcu, gdyż są wyższe niż gabiony.

Bocius zatem selserię muszę nabyć i naparstnicę. Ale nie teraz, bo autentycznie nie mam już miejsca w ogrodzie. Jesienia bedę na jednej lub dwóch rabatach robić rewolucję to sobie posadzę.

Julka teraz odpoczywam bo czekam na brownie z nutellą i orzechami w wykonaniu córki, to sobie poczytam co u Was słychać

Szalona kobieto, przy takiej pogodzie to tylko basen i zimne napoje, a nie praca w ogrodzie.
Myślę nad tą świecznicą bo u mnie na tej rabacie patelnia.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 16:23, 08 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Nóżki ma w cieniu, a kwiaty i liście są w słońcu Tak jak lubi

Dzięki Sebek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:27, 08 cze 2014

Do góry
Sebek, dzięki za piękne zdjęcia. Trochę ich brakowało szałwia z przywrotnikiem jest śliczna. Pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:13, 08 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Wszystko co robicie na chwałę Bożą czyńcie - co nie? Twój ogród jest jakby wyjęty z raju, więc siem nie przejmuj Ogród rzeczywiście dojrzał i to szybciej niż myślałem - muszę zaopatrzyć się w cierpliwość i dobre nożyce, bo wszystko muszę obciachać - ostatnio derenia upierdutałem, bo zakrył trzmielinę pienną w kilka dni...

Bog zesłał taki żar z nieba że można tylko odpoczywac w cieniu i podlać kwiatki wieczorem On wie co dla mnie dobre w niedzielę

A fotki piekne SOM ,
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:59, 08 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Jeszcze storczyk dla Was i już Was nie męczę fotkami

Sebek... czy te storczyki to świeżo zakupione masz? Bo ja mam takie podobne ale za nic nie chcą tak kwitnąć jak były nowe. Kwiaty są mniejsze. Jaki nawóz stosujesz? Bo ja pałeczki do stoczyków.Zastanawiam się czy nie powinnam w płynie dodatkowo stosować.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:40, 08 cze 2014

Do góry
Nie da rady ciąć w tym słońcu... Można udaru dostać.... Kilka chwastow wyrwałam, posadziłam tojeść, festuca golden toupee i o mało wylewu nie dostałam. Tylko zimny prysznic mnie uratował
Sebek świetnie pisze. Moja świecznica ma nogi w cieniu gabionów i brzozy a kwiaty są w pełnym słońcu, gdyż są wyższe niż gabiony.

Bocius zatem selserię muszę nabyć i naparstnicę. Ale nie teraz, bo autentycznie nie mam już miejsca w ogrodzie. Jesienia bedę na jednej lub dwóch rabatach robić rewolucję to sobie posadzę.

Julka teraz odpoczywam bo czekam na brownie z nutellą i orzechami w wykonaniu córki, to sobie poczytam co u Was słychać
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:33, 08 cze 2014

Do góry
JoannA napisał(a)
Marzenko,
czy Twoja świecznica rosnie na słońcu?

Nóżki ma w cieniu, a kwiaty i liście są w słońcu Tak jak lubi
Ogród Sylwii od początku cz.II 13:40, 08 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Cudnie jest - a te donice po nocach się mi śnią Nowe stożki super - to wielka kula z cisa w gabionie również

ale jesteś spostrzegawczy nie kopię jeszcze dołków ... ustawiam i kombinuję
Ogród Sylwii od początku cz.II 13:35, 08 cze 2014

Do góry
Cudnie jest - a te donice po nocach się mi śnią Nowe stożki super - to wielka kula z cisa w gabionie również
W miniformacie 13:26, 08 cze 2014

Do góry
I znów widzę purpurową tojeść - szalllone jesteście Ale doczytałem też o kostrzewie za 80 złotych - dodawali do niej jakąś kulę bukszpanową, że taka droga?
Blaski i cienie nowego życia 13:24, 08 cze 2014

Do góry
Ogród pięknieje z roku na rok - za dwa sezony już będziesz miała totalny busz na rabatach
Ogród cioci czyli ciociogród :) 13:21, 08 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
I znów spotkanie...I znów beze mnie.... Macham do Was

Sebuś no koniecznie trzeba to zmienić Następne spotkanie koniecznie z twoim udziałem
Ogród cioci czyli ciociogród :) 13:19, 08 cze 2014

Do góry
I znów spotkanie...I znów beze mnie.... Macham do Was
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:13, 08 cze 2014

Do góry
Z tą werbeną to poszalałaś - moje się chyba na mnie obraziły, bo w ogóle nie rosną, buuuuu... Chyba będę szukać jakiegoś zamiennika... A tak w ogóle to róże masz obłędne
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:09, 08 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Chyba w Anglii wypatrzyłem to połączenie...Ale jeśli się mylę to muszę to szybko opatentować

Będziesz kopiowany
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies