Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 13:05, 08 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Czytam o planach na nową rabatkę Będę kibicować .....

Kibicowanie potrzebne będzie bo się plany klarują, a w myślach zastanawiam się jak poukładać róże. Wczoraj u Danusi dowiedziałam się że Chopina można wysoko prowadzić, więc też będzie

Bogdzia napisał(a)
Lobelię też lubię ale mam w ogrodzie , nie w donicach.Miłej niedzieli.

Uwielbiam Bożenko niebieski kolor w ogrodzie. Jasnoniebieskiej nie było więc musiałam zadowolić się ciemniejsząwidzę że i pszczółki ją lubią

polinka napisał(a)
Kindziowe hortki śliczne i widać, że z sercem dane bo już nawet kwiatki masz

Tak od serca dane, więc rabatka dostała Kindziowe imię a jeszcze będę na nią zbierać kilkanaście ciemierników białych i bordowych żeby wiosną też cieszyła

Agnieszka_B napisał(a)
Ula pozdrawiam serdecznie dziękując jednocześnie za wspólnie spędzone chwile

Dzięki za wpis, będę mogła i do Ciebie trafić Fajnie było wczoraj i miło było Ciebie poznać

Urszulla 13:20, 08 cze 2014

Od kogoś mam tę hostę i nie wiem od kogo, ale rośnie zdrowa

przy kompostowniku inna będzie kwitła- ma tam azotu pod dostatkiem

zaplecione liście krokusów- denerwowały mnie, a to tak fajnie wygląda- dzięki Ewie z Wilczej Góry.

Sebek 13:24, 08 cze 2014

Ogród pięknieje z roku na rok - za dwa sezony już będziesz miała totalny busz na rabatach
malgorzata_s... 13:25, 08 cze 2014

Ula dzięki za wczoraj
Urszulla 13:39, 08 cze 2014

Wczoraj byłam u Danusi w Liliowym ogrodzie i zachwyciłam się wielkością hotensji bukietowych, różami i clematisami, wrzosowiskami i bukiem tricolor. Wieczorem zastanawiałam się gdzie go u mnie posadzić i dziś wymyśliłam Więc kolejna realizacja będzie u mnie, a w Wilczej Górze piękna inspiracja buka z nóżkami z trawy Red Baron i czosnkami

Dzięki Małgosiu że w międzyczasie wkleiłaś mi zdjęcia na pamiątkę. Kropkę pokochaliśmy chyba wszyscy

A wczoraj po powrocie o 22 zbieraliśmy z Łukaszem ślimaki ze schodów i donic. Wszystkich sprawców objadania moich kwiatków utopiłam w słoiku z solą i wodą. Było ich chyba z 30, albo i więcej. Werbenę białą zeżarły mi poprzedniej nocy. Nawet kordylinie zjadły czubek. Uratowałam surfinię przed obgryzieniem.
danuta_szwajcer 17:28, 08 cze 2014

Ula jeszcze raz bardzo dziękuje za wszystko, za tyle prezentow, za to, ze byliscie i zapraszam znowu do mojego buszu
No i bedzie juz trampolina Kropka była maskotką wieczoru W nocy dała nam popalic hahaha. Pozdrawiam i zostawiam kilka fotek na pamiątke

bociek 17:37, 08 cze 2014

No prosze Szalejecie Dziefczyny spotkaniowo, ale super
Nie moge uwierzyc, ze u Ciebie lawenda juz tez szaleje A pomysl z listkami krokusikowymi fantastyczny - do skopiowania
anna_g 21:08, 08 cze 2014

Ula - wielkie dzięki za wczoraj Pięknie było. Pozdrawiam i dobrego tygodnia.
Kindzia 21:31, 09 cze 2014

Ulcia ja też pozdrawiam

Bea 21:59, 09 cze 2014

Ula,

pozdrawiam Ciebie i Ł.

Do następnego razu.