Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

malgorzata_s... 12:31, 08 cze 2014

No nareszcie foty som Pięknie wszystko bujnęło Sebuś jak ja cię rozumiem z tym cięciem, ja też w sprzęt zainwestować muszę Miłej niedzieli
dorciabe 12:55, 08 cze 2014

Sebciu ślicznie buszysko się zrobiłoszałwia i przywrotnik pięknie się komponuje
Sebek 13:02, 08 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No nareszcie foty som Pięknie wszystko bujnęło Sebuś jak ja cię rozumiem z tym cięciem, ja też w sprzęt zainwestować muszę Miłej niedzieli

Jeśli chcesz głównie do bukszpanów to ponoć nożyce owcze ze sklepu ogrodowiska świetnie się sprawdzają - jeśli do innych roślin też to już trzeba zakupić szpalerowe. Ja mam dwie pary i jedne z netu to od razu nie chciały ciąć, a z marketu na 19 złotych zamortyzowały się i ciężko chodzą... Teraz szukam jakichś fajnych w dobrej cenie - fiskarsa są świetne, ale dość drogie...
Sebek 13:03, 08 cze 2014

dorciabe napisał(a)
Sebciu ślicznie buszysko się zrobiłoszałwia i przywrotnik pięknie się komponuje

Chyba w Anglii wypatrzyłem to połączenie...Ale jeśli się mylę to muszę to szybko opatentować
dorciabe 13:09, 08 cze 2014

Sebek napisał(a)

Chyba w Anglii wypatrzyłem to połączenie...Ale jeśli się mylę to muszę to szybko opatentować

Będziesz kopiowany
jula81 14:59, 08 cze 2014

Sebek napisał(a)
Jeszcze storczyk dla Was i już Was nie męczę fotkami

Sebek... czy te storczyki to świeżo zakupione masz? Bo ja mam takie podobne ale za nic nie chcą tak kwitnąć jak były nowe. Kwiaty są mniejsze. Jaki nawóz stosujesz? Bo ja pałeczki do stoczyków.Zastanawiam się czy nie powinnam w płynie dodatkowo stosować.
Madzenka 15:13, 08 cze 2014

Sebek napisał(a)

Wszystko co robicie na chwałę Bożą czyńcie - co nie? Twój ogród jest jakby wyjęty z raju, więc siem nie przejmuj Ogród rzeczywiście dojrzał i to szybciej niż myślałem - muszę zaopatrzyć się w cierpliwość i dobre nożyce, bo wszystko muszę obciachać - ostatnio derenia upierdutałem, bo zakrył trzmielinę pienną w kilka dni...

Bog zesłał taki żar z nieba że można tylko odpoczywac w cieniu i podlać kwiatki wieczorem On wie co dla mnie dobre w niedzielę

A fotki piekne SOM ,
Madzenka 15:16, 08 cze 2014

Nożyce fiskarsa są the best, uwierz investycja s ybko się zwróci zaoszczędzonym czasem i urodą roślin. ROI bardzo dobre
Napia 15:27, 08 cze 2014

Sebek, dzięki za piękne zdjęcia. Trochę ich brakowało szałwia z przywrotnikiem jest śliczna. Pozdrawiam
AgnieszkaW 15:28, 08 cze 2014

Ależ pięknie rozrosły Ci się rośliny Przywrotnik ciachasz po kwitnieniu?