Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

JulkAd 13:29, 08 cze 2014

No tak niedziela i zamiast odpoczywać w ogrodzie idziesz dalej ciąć?...miłego popołudnia Madżen....nie ugotuj się w tym upale
JoannA 14:15, 08 cze 2014

Marzenko,
czy Twoja świecznica rosnie na słońcu?
Sebek 14:33, 08 cze 2014

JoannA napisał(a)
Marzenko,
czy Twoja świecznica rosnie na słońcu?

Nóżki ma w cieniu, a kwiaty i liście są w słońcu Tak jak lubi
Madzenka 14:40, 08 cze 2014

Nie da rady ciąć w tym słońcu... Można udaru dostać.... Kilka chwastow wyrwałam, posadziłam tojeść, festuca golden toupee i o mało wylewu nie dostałam. Tylko zimny prysznic mnie uratował
Sebek świetnie pisze. Moja świecznica ma nogi w cieniu gabionów i brzozy a kwiaty są w pełnym słońcu, gdyż są wyższe niż gabiony.

Bocius zatem selserię muszę nabyć i naparstnicę. Ale nie teraz, bo autentycznie nie mam już miejsca w ogrodzie. Jesienia bedę na jednej lub dwóch rabatach robić rewolucję to sobie posadzę.

Julka teraz odpoczywam bo czekam na brownie z nutellą i orzechami w wykonaniu córki, to sobie poczytam co u Was słychać
JoannA 16:23, 08 cze 2014

Sebek napisał(a)

Nóżki ma w cieniu, a kwiaty i liście są w słońcu Tak jak lubi

Dzięki Sebek
JoannA 16:27, 08 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Nie da rady ciąć w tym słońcu... Można udaru dostać.... Kilka chwastow wyrwałam, posadziłam tojeść, festuca golden toupee i o mało wylewu nie dostałam. Tylko zimny prysznic mnie uratował
Sebek świetnie pisze. Moja świecznica ma nogi w cieniu gabionów i brzozy a kwiaty są w pełnym słońcu, gdyż są wyższe niż gabiony.

Bocius zatem selserię muszę nabyć i naparstnicę. Ale nie teraz, bo autentycznie nie mam już miejsca w ogrodzie. Jesienia bedę na jednej lub dwóch rabatach robić rewolucję to sobie posadzę.

Julka teraz odpoczywam bo czekam na brownie z nutellą i orzechami w wykonaniu córki, to sobie poczytam co u Was słychać

Szalona kobieto, przy takiej pogodzie to tylko basen i zimne napoje, a nie praca w ogrodzie.
Myślę nad tą świecznicą bo u mnie na tej rabacie patelnia.
noemi 16:29, 08 cze 2014

Ja , ale pysznośći u Ciebie … ja czekam na ciacho od Mamy … jedzie do mnie

Buziak
ewakatowice 16:32, 08 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)

Zatem polecajmy takie sklepy. Bo moich kostrzew cytrynowych nie odżałuję.... Będę ze dwa lata czekać aby im zrobić zdjecie.....

i tak nie pobijesz mojego konwalnika...wyjątkowo niedorozwinięty, hi hi hi
Znalazłam w końcu piękne sadzonki na wymianę. Jak się ochłodzi (o ile się ochłodzi), wymienię.

Ściskam
JulkAd 16:47, 08 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)

To ja poproszę kawałek....(jak będzie pyszny to przepis poproszę)
....ja nie dałam rady w cieniu drzewa poleżeć na leżaku....a to był jedyny moment, później zaczną się komary...od środy z nimi po prostu szał....
Madzenka 17:31, 08 cze 2014

Brownie zjedzony, potem podam przepis Córka z nudów, bo się uczy do sesji ciasta ostatnio dwa razy w tygodniu piecze. Hi hi niech ta sesja trwa Oby nie do września....
Klika fotek

Spojrzenie z kanapy. Jeszcze wszystkie bukszpany poczochrane.