bardzo dziękuję Aniu ...mi też się podoba .....nie wiem tylko ,czy ta runianka potrzebuje kory ..czy zostawić ja jak jest ,bo i tak zarośnie
i z tyłu już nie będzie tak minimalistycznie za dużo roślin mam
muszę coś koło placyku basenowego wymyślić i zlikwidować umbrową -tzn przenieść ją
Spokojnego wieczoru i drugiego dnia Świąt
Haniu wędzenia zazdroszczę
powiedz mi gdybyś miała wybór to warzywnik byś zrobiła na południowym-wschodzie czy na południowym-zachodzie? chodzi mi o to czy ważniejsze dla warzyw jest słońce od rana do około 15 czy od ok.12 do wieczora?
Ania jak będzie kiedyś okazja na spotkanie to ci kanny przywiozę, one się rozmnażają na potęgę
Magda u mnie brzozy będą co ok 3,5m sadzone w L ale gdy planowałam z nich zagajnik to Pan ze szkółki też taką odległość radził. Sadzenie po świętach bo teraz mam czas tylko na komputer wieczorem, w ciągu dnia czasospowalniacza mi brakuje
Ania naj;epiej na żywo ,ale wskazówki są bardzo pomocne
ścieżka moja ,to bardziej dla kosiarki jest ....a dla psa tory przeszkód ,żeby nie zdążyła prędkości nabrać
z projektu Ewy jest cały przód nic tam ,oprócz kamorów nie zmieniłam
troszkę inaczej na boku ,ale koncepcja ta sama powtórzenia tego co w przedogródku
Magda ja psa nie mam ale wiedziałam ze on po wyznaczonych ścieżkach raczej biegać nie będzie
chyba z projektu Ewy mało zostało dlatego ja już tak szczegółowo nie planuję i tak potem nijak się to ma do rzeczywistości. o zestawienia podpytuje ale już układ roślin to najlepiej w praniu wychodzi.