No szkoda. Ciężko powiedzieć, czy były trefne, wszystkie wcześniej wsadzone pięknie rosną, myślę jednak że to upały. Dokupiłam kolejny sześciopak, dzisiaj wsadzę.
Zobacz:
Aniu, teraz hortensje są na pierwszym planie w ogrodzie, a mam ich sporo, więc bujnie to wygląda
Jestem bardzo zadowolona z hortensji You & Me Together - ma bardzo dużo wielkich kwiatów, jeszcze się nie przebarwia i nie przypala na słońcu. Jest piękna
Ewuś , dziękuję
Tak, parę razy byłam ( po raz pierwszy w tym roku )w pięknych ogrodach u wspaniałych ogrodwowiczan.
Czas wspaniały,Także i ja rozumiem ciebie.
Po każdym spotkaniu zawsze jaszcze czegoś się chce. jakieś roślinki nowe itp..
A może ja tylko tak mam ??
Normalnie nie nadążam u ciebie.
Tyle jeszcze pięknych miejsc pokazujesz.
Sama przyjemność oglądać tak piękne ogrody. A będąc na żywo chyba jeszcze więcej radości dla człowieka. I inspiracji też.
Na rozpoczęcie dnia. Zrobiłam pod wieczor fotkę róży Maria Brixen w słońcu biel sie zlewa. Cudowna róża wszystkie kwiaty ktore widac rozkwitaja na dwóch łodygach jedna ma dużo druga mniej kwiatów. Jeszcze w tym roku tak nie kwitła.
Nie moge krzaka calego pokazac poniewaz rosnje miedzy lilakiem a tuja mialam ja przesadzic w bardzuej eksponowane miejsce ale tam pieknie rosnie.
A to Ashli róża tylko pozazdrościć krzepy kwitnie bardzo długo zresztą Maria... Też jak przekwita utrzymuje kwiat nie brazowieje. Na końcu łodygi ma kiście kwiatów.
To chyba dobry rok dla hortensji, u mnie też "stanęły na wysokości zadania", a niby takie bardzo upalne i suche lato Pozdrowienia z bardzo upalnego Gdańska.
Rojniki przyrastają, ciepełko i słoneczko lubią, a ja lubię już Pana Lejka I i II. To specjalna dedykacja dla Ryski - Reni. Reniu, Twój Pan Czajnik ma kumpli Miejsce tymczasowe.