Zainspirowana tym zestawieniem kupiłam kilka jevelek, czy Twoim zdaniem w towarzystwie hortensji i seslerii jesiennej bedą się dobrze prezentować?
Przepięknie u Ciebie Anulka, ale to już wiesz
Na działeczce oczywiście byłam Poprzesadzałam trochę roślinek. Zastanawiam się, kiedy efekt będzie zadowalający i tym samym przestanę przesadzać?
Fotki z dzisiaj
Zachwycona jestem tym spotkaniem. Opowieści, pogaduszki, poczęstunek. Bardzo dziękuję Szkoda, że nie wszystkie ogrodniczki jestem w stanie przypisać do ogrodu.
Na osłodę ciągłego deszczu Danusia stwierdziła, że angielskie ogrody często ogląda się w deszczu. Czasem tylko trzeba schować się na chwilę a potem znowu w ogród. Szkoda jedynie, że niektóre rośliny nie mogły pokazać pełni swojej urody tak wodą obciążone.
Dzięki Anula, kiedy nas złapałaś w obiektyw nie wiem, ale za radosne fotki dziękuję. Oczywiście, zorganizujemy się, wkrótce jadę na 3 tygodnie do sanatorium, po powrocie się skrzykniemy
Alicjo, nie wiem jak to się stało, że "zgubiłam" Twój wątek, przez przypadek musiałam go usunąć z obserwowanych. W związku z tym dawno u Ciebie nie byłam i dlatego miałam problem ze skojarzeniem Cię, ale teraz już wszystko jest dla mnie jasne.
Niezmiernie miło poznać Cię w realu, jak również Twojego przesympatycznego męża.
No tak Fiona , to nasz wyjątkowy kwiatuszek
Nie zawsze chce pozować.Ale czasami nożna uzyskać jej pozwolenie
Dalie ładnie mi rośną.a różne ,,, to już rożnie z nimi jest.Nie wszystkie są takie jakbym chciała.
To dobrze,że iglaki ci nie chorują.To bardzo dobrze.