Myślisz, że z kręciołkami zacznie się boom jak z tulipanami w XVII wieku. Mam już odłożone 20 kręciołków, to może kupię za nie trochę roślin. Swoją drogą Pani Miro, czekamy na zaproszenie
Zrobiliśmy w miarę porządek z trawnikiem, kosztowało nas to 2 weekendy rwania chwastów. Trawnik po nawożeniu jest całkiem niezły, tylko irytują nas niektóre chwasty. Może ktoś powie, jak z tym zrobić porządek, bo niestety tego nie udaje się wyrwać z korzeniami.
Uzupełnienie wskazówek: klej do luster najlepiej kupić od szklarza, który przycina lustra, on wie najlepiej ile i jaki klej użyć, aby to się trzymało, u mnie bez problemu po kolejnej zimie, trzyma się idealnie
Twój chłop to wykorzystuje czas w 150%. Ja nie wiem jak można pracować zawodowo, prowadzić niemałą hodowlę owiec i jeszcze mieć mnóstwo czasochłonnych zajęć w domu i ogrodzie. Szacun!
Dziewczynki, widzę ze piszecie, a ja chwilowo jestem daleko od komputera. Odpowiem po powrocie, a na razie zostawiam wam zdjęcie cudownej Jakarandy mimozolistnej