Uzupełnienie wskazówek: klej do luster najlepiej kupić od szklarza, który przycina lustra, on wie najlepiej ile i jaki klej użyć, aby to się trzymało, u mnie bez problemu po kolejnej zimie, trzyma się idealnie
Twój chłop to wykorzystuje czas w 150%. Ja nie wiem jak można pracować zawodowo, prowadzić niemałą hodowlę owiec i jeszcze mieć mnóstwo czasochłonnych zajęć w domu i ogrodzie. Szacun!
Dziewczynki, widzę ze piszecie, a ja chwilowo jestem daleko od komputera. Odpowiem po powrocie, a na razie zostawiam wam zdjęcie cudownej Jakarandy mimozolistnej
Basiu mnie też zachwyciła u siebie taki łąkowy melanż robię wzdłuż drogo dojazdowej, wysiewam tam wszystkie nasiona, które mi zbywają i mówię radźcie sobie, najsilniejszy to goździk brodaty, wiesiołek brodaty i złocień maruna. piękny kwitnący moment już był. Fotki wstawiam u siebie
Basiu mnie też zachwyciła u siebie taki łąkowy melanż robię wzdłuż drogo dojazdowej, wysiewam tam wszystkie nasiona, które mi zbywają i mówię radźcie sobie, najsilniejszy to goździk brodaty, wiesiołek brodaty i złocień maruna. piękny kwitnący moment już był. Fotki wstawiam u siebie