Czyli już ci kwitnie ta Giardinia ??
Jestem ciekawa tych dalszych wieści o niej.
także jeżeli będziesz pamiętać , to proszę o wieści o niej.
Bo róża cudna
Ja lubię clemki, rożne.Jeszcze kilka za mną chodzi.I jak trafię to kupię.
Na ładniutki wygląd mandzurskiego musiałam czekać 3 lata.
I kolejny rok jest jeszcze piękniejszy.to na przyszły może będzie jeszcze piękniejszy , większy
Kolorowo to ja lubię, oj lubię
Dziękuję.Też buziam
Janka kupilam w tym roku Munstead Wood takie byle co przyslali, ale daje czadu wiec sie ciesze ze bede miala taki krzak jak ty jezeli piszesz, ze to krzewy pojedyncze.
Mam pytanie na jaka wysokosc od ziemi ja tniesz.
To samo pytanie odnosnie Geoff Hamilton i Pashminy. Roze sa u ciebie bardzo duze i rozlozyste.
Mam tez Asprin pieknie rosnie kwitnie bez przerwy.
Masz bardzo ladny zestaw roz, pashmina, bauquet.... I tineke na str 373.
Bardzo dziękuję Aniu za głos i za ocenę Te krzesła to oryginały z czasów PRL, były w ogródkach kawiarnianych. Mam je od jakiś 30 lat i cały czas są w użyciu. Aczkolwiek dopiero teraz dostały właściwą oprawę.
Miło mi, że Ci się podoba Kącik całkiem spory, ma prawie 25 metrów kwadratowych.
Toszkowa Żartuję, oczywiście. Wydaje mi się, że to po prostu hakonechloa macra, gatunek, bezodmianowa. Dostałam kępę od Toszki. Jest cudowna (trawa i Toszka. Bardzo szybko przyrasta (trawa, nie Toszka).
No, trochę podrósł od czasu Twoich odwiedzin. Nie dziękuj, niech rosną na zdrowie.
A w temacie kredensu się nie wypowiesz?
Kredensik. Zanotowałam. Dzięki za głos
Jaką miotłę??? Jakoś nie kumam - pewnie z niewyspania (to wklejanie zdjęć strasznie czasochłonne jest).
No, porcja ogromna Miło mi, Beatko, że Ci się podoba. Bo ja jednego dnia cmokam z zadowolenia, a drugiego - zmieniłabym prawie wszystko