Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:29, 15 maj 2014

Do góry
Sebek, było walić od razu, że "to skomplikowane" jest z Meryl Streep! Od razu się zaciekawiłąm i nawet chciałabym obejrzeć, bo kobietę wielbię cała sobą.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:28, 15 maj 2014

Do góry
agatanowa napisał(a)

aaaa, ja to bardziej się orientuję w rozkładzie jazdy na TVP ABC

ale nie rumienię się z tego powodu i nie czuję się skandalistką,a szkooooooda

Większe skandale przeżyłem, więc ten nawet mnie jakoś bardzo nie poruszył Co nie zmienia faktu, że rekomenduję ten film Teksty są tam genialne
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:26, 15 maj 2014

Do góry
alinak napisał(a)
sebek musze cie zawstydzić ...wczoraj w tym deszczu posadziłam kapuste wczesną . druga partię sałat , masłową i lodową oraz ogórki ...bo nornice tak mi zaorały warzywniak że fasolka szparagowa wzeszła 60 cm od swojego miejsca ....więc na posiane ogórki nie mam co chyba liczyć ...za to zakupione już tak wielkie , że szok....przykryłam je flizelinką i to wszystko w deszczu zasadziłam .ty leniuchu ....

Co za ffffstyd - zapadam się pod ziemię Łatwo będzie, bo na trawniku stoi woda to ziemia wciągnie mnie raz dwa.... Jak przestanie padać to muszę zrobić opryski na grzyba.... Tylko najpierw muszę kupić Topsin...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:26, 15 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Do tej grupy też się nie zaliczam.....Niestety Lub stety

Pakerzy zwykle łądują różne rzeczy, nie tylko krążki na sztangę. Więc stety
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:23, 15 maj 2014

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Wiesz Sebuś okrąglutki może mieć różne znaczenie Przecież "pakerzy" też są okrąglutcy

Do tej grupy też się nie zaliczam.....Niestety Lub stety
Ogród niby nowoczesny ale... 22:23, 15 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Też mam hakone aureola, ale takich jak Twoje to ja jeszcze nie widziałem - istne cudeńka Ale chyba na sterydach hodowane Czosnki to już w ogóle mistrzostwo

No właśnie nie....i w tym jest problem...sterydów nie mam

tusiawka napisał(a)
Donice z bratkami i rabaty z czosnkami super wyglądają.

Dzięki

WilczaGora napisał(a)

ja mam takie piwonie, na których kwiat czekam już ...5 rok
posadzone niezbyt głęboko, jeść dostają i gucio kwitną !!!
jasny gwint !!!

O matuchno...Ewa nie załamuj nie!

EdytaB napisał(a)
u mnie piwonie majowe już piękne są krwisto czerwone a te letnie corocznie kwitną jak glupie a zupełnie je olewam (tylko pielenie, nawet nie dostają nawozu)

sosenka cudnej urody - ja chyba nie miała bym cierpliwości,
widząc Twoją hakone mam nadzieję, że i moja będzie pięknie rosła (azofoską zasile i chyba będzie git)

Kurcze...ja też je w sumie olewam...te piwonie. I co? Kicha...
Do sosenki nie potrzeba żadnej cierpliwości...to dla mnie relaksik
A hakone daj szansę...koniecznie!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:22, 15 maj 2014

Do góry
Kasya napisał(a)

calego to chyba nie dam rady
ale tak sobie troche skacze

fajnie wyglada ale jak taki problematyczny to moze zainteresuje sie nim kiedys jak sie uporam z innymi problemami

Są o wiele ładniejsze rośliny niż on
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:09, 15 maj 2014

Do góry
Sebek dobrze, że brzydka pogoda bo z trzymaniem kciuków nic nie można robić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:55, 15 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Wstawać o tej porze nie bardzo lubię - teraz się już chyba odzwyczaiłem, choć wcześniej było to normą - nawet w weekendy... Ale spać i tak wcześniej nie chodziłem

"To skomplikowane" to film - nasze ogrodniczki mi go poleciły, bo główna bohaterka ma świetny warzywnik

aaaa, ja to bardziej się orientuję w rozkładzie jazdy na TVP ABC

ale nie rumienię się z tego powodu i nie czuję się skandalistką,a szkooooooda

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:43, 15 maj 2014

Do góry
sebek musze cie zawstydzić ...wczoraj w tym deszczu posadziłam kapuste wczesną . druga partię sałat , masłową i lodową oraz ogórki ...bo nornice tak mi zaorały warzywniak że fasolka szparagowa wzeszła 60 cm od swojego miejsca ....więc na posiane ogórki nie mam co chyba liczyć ...za to zakupione już tak wielkie , że szok....przykryłam je flizelinką i to wszystko w deszczu zasadziłam .ty leniuchu ....
Ogród u stóp klasztoru 21:30, 15 maj 2014

Do góry
SEBEK .....szukaj i daj znać ..wszak ty najbliżej jesteś ...aż wstyd . że jeszcze u ciebie nie byłam ...wproszę się jak już dostaniesz dyplom maturalny . kanciki już zaczęłam poprawiać w tym roku , ale teraz po tych deszczach to długo jeszcze reszta będzie czekać . na mokrym nie da się z nimi działać, a po za tym z racji rychło nadchodzącej STAROŚCI pracę w ogrodzie ważę już teraz na dekagramy a nie na kilogramy ...

ANIA G------czy widać urodę ?, czy mankamenty projektowe ?..oto jest pytanie ...

ZBYSZKU -----spotkanko trzeba kiedyś powtórzyć ....ale póki co daje pole do działania innym ...

MARZENKA ----no ty to szalejesz .....ale zakupy popieram .wszak to same moje ulubione roślinki...
a tawułki jakie sobie kupiłaś ?

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:47, 15 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Kasia - widzę, że chyba czytasz cały wątek Bo to zdjęcie jest mniej więcej sprzed roku
To karmnik ościsty - sagina subulata Szybko przyrasta, ale również szybko się starzeje i trzeba go odmładzać. A jak chwasty się wsieją to potem trudno je z niego wyciągnąć
Tutaj jest inne jego zdjęcie, ale już i tak tam nie rośnie

calego to chyba nie dam rady
ale tak sobie troche skacze

fajnie wyglada ale jak taki problematyczny to moze zainteresuje sie nim kiedys jak sie uporam z innymi problemami
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 19:42, 15 maj 2014

Do góry
Sebek, pozdrawiam! Czy ja wiem, wszystko na kupie, no i skrzynek się chyba pozbędę w przyszłym roku
Za bardzo mi w nich ziemia przesycha, no i jednak więcej miejsca bym miała bez nich na tym skrawku ziemi... chociaż pod pomidory są super!

Kasia, jeja jak tam było łyso! I ile host stamtąd wykopałam i narozdawałam! A jak urosły!

Dzisiaj wygląda tak, a ja nadal nie jestem z jej okolic zadowolona...

Z prawej eksmituję Rh, a będą ciemierniki w bluszczu. Bluszcz tam super rośnie
Z lewej jest nadal wszystko i nic. W tym roku zamierzam się zabrać za tę część, będzie ławeczka z kulkowiskiem bukszpanów dookoła.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:39, 15 maj 2014

Do góry
Kasia - widzę, że chyba czytasz cały wątek Bo to zdjęcie jest mniej więcej sprzed roku
To karmnik ościsty - sagina subulata Szybko przyrasta, ale również szybko się starzeje i trzeba go odmładzać. A jak chwasty się wsieją to potem trudno je z niego wyciągnąć
Tutaj jest inne jego zdjęcie, ale już i tak tam nie rośnie

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:33, 15 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

A na koniec karmnik

a co to takie ladne ?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:10, 15 maj 2014

Do góry
Gosiu - Ty to umiesz sprawić, żeby człowiek miał od razu banana na twarzy Cieszę się jak głupi, aż piesa się na mnie dziwnie patrzy

Ale nie przyjmuję okrąglutkiego Właśnie skończyłem biegać po bieżni, bo na zewnątrz nikt mnie nie wygoni
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:45, 15 maj 2014

Do góry
Agata nie wiesz co to "to skomplikowane"??? Skandal! Ściagnij sobie, tylko w nocy nie oglądaj bo ze śmiechu rodzinę pobudzisz

Sebek napisałam wierszyk dla Ciebie:

"Kujoniku" nasz malutki
Rośnij zdrowy okrąglutki
Miary nie przebierzesz nigdy
Boś na prawdę za.....y
Ogródek Anity 18:06, 15 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja zorganizuję pierwszą A jak już nie będzie to uskubię trochę tego idealnego trawnika i też sobie poradzę

Dobre sebuś!
Jak tam matura? Czytałam o twoich ogrodowiskowych tematach
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:02, 15 maj 2014

Do góry
Wstawać o tej porze nie bardzo lubię - teraz się już chyba odzwyczaiłem, choć wcześniej było to normą - nawet w weekendy... Ale spać i tak wcześniej nie chodziłem

"To skomplikowane" to film - nasze ogrodniczki mi go poleciły, bo główna bohaterka ma świetny warzywnik
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 17:57, 15 maj 2014

Do góry
Jestem na etapie warzywnika i z chęcią pooglądałem Twój, bo jest świetny!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies