Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

agatanowa 17:05, 15 maj 2014

Sebek napisał(a)

O tej porze???? Nieee Oglądałem wczoraj ``To skomplikowane ''

A o tej, jak się wstaje po 6-tej i urobi.

Co to jest: "To skomplikowane"? Bo nie załapawszy
Sebek 18:02, 15 maj 2014

Wstawać o tej porze nie bardzo lubię - teraz się już chyba odzwyczaiłem, choć wcześniej było to normą - nawet w weekendy... Ale spać i tak wcześniej nie chodziłem

"To skomplikowane" to film - nasze ogrodniczki mi go poleciły, bo główna bohaterka ma świetny warzywnik
kaisog1 18:45, 15 maj 2014

Agata nie wiesz co to "to skomplikowane"??? Skandal! Ściagnij sobie, tylko w nocy nie oglądaj bo ze śmiechu rodzinę pobudzisz

Sebek napisałam wierszyk dla Ciebie:

"Kujoniku" nasz malutki
Rośnij zdrowy okrąglutki
Miary nie przebierzesz nigdy
Boś na prawdę za.....y
Sebek 19:10, 15 maj 2014

Gosiu - Ty to umiesz sprawić, żeby człowiek miał od razu banana na twarzy Cieszę się jak głupi, aż piesa się na mnie dziwnie patrzy

Ale nie przyjmuję okrąglutkiego Właśnie skończyłem biegać po bieżni, bo na zewnątrz nikt mnie nie wygoni
Kasya 19:33, 15 maj 2014

Sebek napisał(a)

A na koniec karmnik

a co to takie ladne ?
Sebek 19:39, 15 maj 2014

Kasia - widzę, że chyba czytasz cały wątek Bo to zdjęcie jest mniej więcej sprzed roku
To karmnik ościsty - sagina subulata Szybko przyrasta, ale również szybko się starzeje i trzeba go odmładzać. A jak chwasty się wsieją to potem trudno je z niego wyciągnąć
Tutaj jest inne jego zdjęcie, ale już i tak tam nie rośnie

Kasya 19:47, 15 maj 2014

Sebek napisał(a)
Kasia - widzę, że chyba czytasz cały wątek Bo to zdjęcie jest mniej więcej sprzed roku
To karmnik ościsty - sagina subulata Szybko przyrasta, ale również szybko się starzeje i trzeba go odmładzać. A jak chwasty się wsieją to potem trudno je z niego wyciągnąć
Tutaj jest inne jego zdjęcie, ale już i tak tam nie rośnie

calego to chyba nie dam rady
ale tak sobie troche skacze

fajnie wyglada ale jak taki problematyczny to moze zainteresuje sie nim kiedys jak sie uporam z innymi problemami
kaisog1 20:22, 15 maj 2014

Wiesz Sebuś okrąglutki może mieć różne znaczenie Przecież "pakerzy" też są okrąglutcy
alinak 21:43, 15 maj 2014

sebek musze cie zawstydzić ...wczoraj w tym deszczu posadziłam kapuste wczesną . druga partię sałat , masłową i lodową oraz ogórki ...bo nornice tak mi zaorały warzywniak że fasolka szparagowa wzeszła 60 cm od swojego miejsca ....więc na posiane ogórki nie mam co chyba liczyć ...za to zakupione już tak wielkie , że szok....przykryłam je flizelinką i to wszystko w deszczu zasadziłam .ty leniuchu ....
agatanowa 21:55, 15 maj 2014

Sebek napisał(a)
Wstawać o tej porze nie bardzo lubię - teraz się już chyba odzwyczaiłem, choć wcześniej było to normą - nawet w weekendy... Ale spać i tak wcześniej nie chodziłem

"To skomplikowane" to film - nasze ogrodniczki mi go poleciły, bo główna bohaterka ma świetny warzywnik

aaaa, ja to bardziej się orientuję w rozkładzie jazdy na TVP ABC

ale nie rumienię się z tego powodu i nie czuję się skandalistką,a szkooooooda