Azteka mam.. fajny, ale do momentu jak zaczyna kwitnąć, wtedy się pokłada i mnie denerwuje..
Nad krwiściągiem myślałam i kupiłam inny..
Kozłówkę oglądałam u bylinowego..
Jeżówki wszystkie kocham, ale nie mam słonecznych rabat pod nie, w glinie wypadają Co nie zmienia faktu, ze kilka nowych w tym sezonie dokupiłam.. jedne giną - kupuję nowe
Ani jednego foto w tym roku nie zrobiłam dla Azteka.. a t oznaczy, że nie zachwyca..szkoda, bo niebieściutkie kwiatki, żółciutkie listki aż świecą.. szybko startuje.. tylko potem leży..
To stare foto
Elu, Haniu, ja kocham hortki i nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich. Musiałam znaleźć sposób na ich uprawę. W gruncie rośnie bukietowa n.n i ogrodowa n.n- ta ostatnia jest każdej zimy owijana-, raz tego nie zrobiłam i nie kwitła. Obydwie startują później, wtedy wstawię zdjęcia. Moja lilia n.n dla Was.
Podziękuje emusiowi Mężczyznom moje ryby zawsze się podobają Kobietom mniej bo niektóre się po prostu ich boją
Sama wiesz, że w ogrodzie co chwila coś się zachowuje nie tak.. szczególnie jak się nie dba za bardzo o rośliny .. żal, tego co się marnuje..