Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 09:30, 12 maj 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Mam pytanie z prośba o udzielenie porady.
Kupiłam zeolit aby poprawić strukturę trawnika, gdyż mam zbitą glebę. Wertykulacja i areacja wiosnenna pomogły tylko na chwilę i już ponownie jest skorupa i tarwa ma problemy ze wzrostem. Dwa lata temu rozpiaszczałam tarwnik i była poprawa. Teraz zakupiłam 120 kg zeolitu aby rozsypać go na trawnik. Czy przed dokonać wertykulacji lub areacji? Czy po zabiegu trzeba ten zeolit zwałować?

Poczytaj tu
http://majawogrodzie.tvn.pl/99,Zeolit,porada.html
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:44, 11 maj 2014

Do góry
no nie wiem Sebek, jak patrzę na oferty pracy w Poznaniu to szukają głównie specjalistów z marketingu i zarządzania sprzedażą, może rynek wysycony ale zapotrzebowanie jest mimo to... Ważne, żebyś wybrał to, co Cię zainteresuje - studiowanie na siłę nie ma sensu...

a co do matury z Wosu/fizyki, o której pisalam... Dziewczyna myślała, że rozszerzony WOS jest bardzo interdyscyplinarny
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 23:16, 11 maj 2014

Do góry
mati7632 napisał(a)
Przepiękny ogród! cudowny i tak jak sebek wspomniał nie brakuje miejsca do odpoczynku
Pozdrawiam

No nie jest tego miejsca też za dużo, ale dla Ciebie Mati jeszcze hamak jest wolny
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 23:14, 11 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Ogród po prostu powala - na szczęście miejsc do leżenia nie brakuje

Rozłóż wygodnie swe członki, a odpocznij sobie
Ogród Sylwii od początku cz.II 23:14, 11 maj 2014

Do góry
Praca wre - i to jak! Pozdrawiam
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 23:09, 11 maj 2014

Do góry
Przepiękny ogród! cudowny i tak jak sebek wspomniał nie brakuje miejsca do odpoczynku
Pozdrawiam
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 22:57, 11 maj 2014

Do góry
Ogród po prostu powala - na szczęście miejsc do leżenia nie brakuje
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:47, 11 maj 2014

Do góry
Mira napisał(a)

Moja córka skończyła w tamtym roku zarządzanie i nie uważam by studiowała bezsensowny kierunek Sebastianie
Pozdrawiam

Jeśli pracuje w zawodzie to na prawdę udało się jej Rynek pracy jest teraz przepełniony specjalistami od zarządzania, marketingu - o szeroko pojętej grupie pedagogów nie wspomnę....Mało który pracuje w swoim zawodzie - jeśli tak to albo pomagają znajomości albo ktoś jest po prostu świetny w danej dziedzinie i kończył taki kierunek nie tylko by mieć papierek Takich ludzi znam na prawdę niedużo.... Również pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:05, 11 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Indeks na zarządzanie mam, jak mi totalnie matura nie pójdzie to mam taką alternatywę Jednak mam nadzieję, że będzie OK i pójdę na coś bardziej sensownego

Moja córka skończyła w tamtym roku zarządzanie i nie uważam by studiowała bezsensowny kierunek Sebastianie
Pozdrawiam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 16:46, 11 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Cały czas planuję w głowie kompozycje czarno białe, ale jak widzę te bordowe surfinie to znów się mi zachciało koloru Trudny wybór

Czarno - seledynowe też mam ale na taras kuchenny z białych zrezygnowałam
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 16:32, 11 maj 2014

Do góry
Cały czas planuję w głowie kompozycje czarno białe, ale jak widzę te bordowe surfinie to znów się mi zachciało koloru Trudny wybór
Ogród niby nowoczesny ale... 14:06, 11 maj 2014

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Ale bajer z tymi gabionami wtopionymi w żywopłot...bardzo mnie siem podoba
No i ogólnie wszystko cacy

Juziu....nam też się ten bajer podoba

aleksandra_g napisał(a)

mniam! normalnie czad! moja miłość do gabionów kwitnie

Ha ha..jak parę lat temu widzialam w obi kamienie w jakiejś metalowej "siatce" to sądzilam , że w taki sposób eksponują kamienie...potem jak już u Madżenki zobaczyłam w większym rozmiarze to się zakochałam...i wiedziałam, że u mnie to kwestia czasu. Więc wcale się nie dziwię Twojej miłości do nich. I ciekawa jestem jakie Ty będziesz mieć Bo będą?

Sebek napisał(a)
Ale perełka wśród ogrodów się nam robi - fiu fiu Świetnie to wszystko wygląda A różowe donice genialnie wyglądają wśród tych stonowanych barw

Maturzysto...dzięki Perełka...niech będzie perełka ale prawda...jeszcze się robi. W sumie trawa jak będzie to już git...będzie bliżej niż dalej!
Starorzecze na górce 13:20, 11 maj 2014

Do góry
Sebek, eee, jaka tam wegetacja. RH kupne, więc na razie nie moja zasługa tylko producenta

A Jadwiga faktycznie kwitnie wspaniale i podoba mi się okrutnie, bardzo jestem z niej zadowoloną
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 12:38, 11 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Tyle to ja nie wytrzymam! Ale dopiero po 20-tym będę coś działać...

To nie trzymaj wpadnij wieczorem

Cicia zapraszam również
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:26, 11 maj 2014

Do góry
Sebek napisał(a)

Nie ten rynek Choć najbardziej kusi mnie kierunek na pograniczu nauk technicznych i ekonomicznych, czyli projektowania też - w jakimś stopniu

Dobra, Sebek, to bez podchodów - wal prosto z mostu: między którym kierunkiem, a którym innym się wahasz?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:11, 11 maj 2014

Do góry
Sebek, to Twoje zycie i to Ty musisz wiedziec co Ci w duszy gra Namawiac nie bede, zawsze mozesz zmienic zdanie Zycze Ci zeby wszystko poszlo po Twojej mysli Wszyscy tu Cie wspieramy

Trzym sie, egzaminy pojda gladko Jestem przekonana. Moj sie srednio do matury przylozyl i pieknie zdal Spoko, dasz rade na milion %
Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem 12:08, 11 maj 2014

Do góry
regli napisał(a)
Olu, trochę sprawdzał w necie odpowiedzi i może nie ma jakiejś tragedii, ale zdecydowanie poniżej oczekiwań, więc jest nerwówka. Wszystko teraz zależy od tego jak cała reszta wypadła i czy obniżą się progi na uczelniach. Bo z wynikami z dzisiejszej matury, przy zachowaniu progów z lat poprzednich, może być ciężko z dostaniem się na wybrane przez niego kierunki. No nic, trzeba poczekać i już.

Z rozszerzenia nie sprawdzałem jeszcze odpowiedzi - wolę żyć w nieświadomości niż znać tę okrutną prawdę
Jurajski Ogród 12:06, 11 maj 2014

Do góry
Dziki zakątek mnie zauroczył - wygląda bardzo naturalnie Pozdrawiam
Ogród w skali mikro cz.II 12:03, 11 maj 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ela ja zgubiłam Twój wątek... Wybacz ... Ale sie dzisiaj zorientowałam że masz drugą częsć. Zdziwona byłam, że nie odtsaję powiadomień o Twoim wątku...To się nie godzi tak Cię zaniedbać.
Ponieważ jednak w nieodpowiednim momencie trafiłam więc się wycofuję dyplomatycznie...

Mi też umknął.....Ffffstyd normalnie....Dlatego również dyplomatycznie się wycofam - ale jeszcze pomacham
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:57, 11 maj 2014

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
Sebek myślałam o tobie podczas matur i wierzę,że wynik będzie zadowalający (czyt.wysoki)
Macham niedzielnie

Ja również macham
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies