Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

tusiawka 23:36, 10 maj 2014

Też dopisuję się do śledzących nowy wątek.
bociek 08:10, 11 maj 2014

Elusia, z mojej strony pole minowe oczyszczone. A dobry kisiel nie jest zly szczegolnie rozowy

Jeszcze raz przepraszam Cie za zasmiecanie Twojego watku

Pozdrawiam serdecznie i zycze milej niedzieli
Juzia 08:36, 11 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Gosiek .. A ja myślałam ,że się dołączymy ... Zdecydowanie jednak wolałabym kisiel .... Różowy

Bożeszzz .. Chyba mi wali .. Przed chwilą kupiłam sobie koronkowe stopki różowe i banana mam że hej

Wariatka
ewakatowice 11:55, 11 maj 2014

Ell, poprawki dokonałam i zdjęcia na zastępstwo umieściłam.
Sebek 12:03, 11 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ela ja zgubiłam Twój wątek... Wybacz ... Ale sie dzisiaj zorientowałam że masz drugą częsć. Zdziwona byłam, że nie odtsaję powiadomień o Twoim wątku...To się nie godzi tak Cię zaniedbać.
Ponieważ jednak w nieodpowiednim momencie trafiłam więc się wycofuję dyplomatycznie...

Mi też umknął.....Ffffstyd normalnie....Dlatego również dyplomatycznie się wycofam - ale jeszcze pomacham
bociek 12:25, 11 maj 2014

Swiat jest piekny, co nie Dziewczyny
anna_g 12:50, 11 maj 2014

Przez chwilkę nie zaglądałam i mnie emocje ominęły

Eluś - Ty siem chiba tak na poważnie nie przymierzałaś NIE jechać do Pisarzowic... hę? (nie wiem czy to zdanie ma sens ale rozumiesz - chciałam powiedzieć, że jedziesz i nie ma to tamto Synuś chiba płakał nie bedzie jak chata będzie wolna Zajęcie sobie znajdzie a że młody jest to pewnie to będzie kompiuter... więc póki co to możesz spokojnie wyjechać

Wczoraj byłam na imprezce ze znajomymi którzy zostawili w domu córcię -ale ciut młodszą. Wyznaczyli jej co ma zrobic a potem może przed tv - a żeby wiedzieli czy tak będzie to przy tv zamontowaną mają kamerę i na telefonie sprawdzali z imprezki co córcia robi... Niezła inwigilacja... To nasze czasy lepsze były Ani kamer ani komórek

Buziaki niedzielne
boguslawa_ma... 13:45, 11 maj 2014

Biedne dzieciaki tak pod kontrolą,ale Ela chyba kamerki nie zainstaluje
Elu róże kupiłam sobie sama w szkółce w Zabrzu,Kasia dała mi tylko namiarPozdrawiam
Magda70 16:24, 11 maj 2014

Ela...ja jeszcze raz w sprawie lustra...czy ono jest jakiejś specjalnej grubości?? Czy to nie ma znaczenia??
nicol21 20:44, 11 maj 2014

Gierczusia ale pędzisz z robotami! ML pod lustrem plus coś niskiego, może jakiś zwisający carex będzie się super prezentował. czekam na dalszą fotorelację!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies