Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

bociek 08:26, 11 maj 2014

Seba, czemu jednak nie architektura krajobrazu??? Masz taki talent i Danusie jako mentora... Popieram zarzadzanie i marketing to nie bylby najlepszy wybor...
Sebek 11:22, 11 maj 2014

Indeks na zarządzanie mam, jak mi totalnie matura nie pójdzie to mam taką alternatywę Jednak mam nadzieję, że będzie OK i pójdę na coś bardziej sensownego
Gabrysia_ 11:29, 11 maj 2014

Sebek myślałam o tobie podczas matur i wierzę,że wynik będzie zadowalający (czyt.wysoki)
Macham niedzielnie
Sebek 11:52, 11 maj 2014

gierczusia napisał(a)

Bożeszzz .. Jak tu tak długo kciuki trzymać ??.. A fto siem bedzie za mnie mył ??

Powodzenia .. I dbaj o higienę umysłową , bo się Chłopie wykończysz

Sebuśkam

Przecież pisałem, że do wtorku rozluźniamy kciuki Możesz się śmiało umyć Przed CHFS już kciuki będziecie mogli puścić aż na miesiąc
Sebek 11:54, 11 maj 2014

AgnieszkaW napisał(a)
No ja też trzymam i trzymam i pytam siem: ile jeszcze? Sebek, trzymaj się, idzie dobrze Już niedługo będziemy pić szampana na forum po udanej i zaliczonej maturze

Jeszcze tylko 5 egzaminów przede mną
Sebek 11:55, 11 maj 2014

regli napisał(a)

A szkoda, bo masz talent

Powiedzmy Talent to nie wszystko
Sebek 11:56, 11 maj 2014

bociek napisał(a)
Seba, czemu jednak nie architektura krajobrazu??? Masz taki talent i Danusie jako mentora... Popieram zarzadzanie i marketing to nie bylby najlepszy wybor...

Nie ten rynek Choć najbardziej kusi mnie kierunek na pograniczu nauk technicznych i ekonomicznych, czyli projektowania też - w jakimś stopniu
Sebek 11:57, 11 maj 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Sebek myślałam o tobie podczas matur i wierzę,że wynik będzie zadowalający (czyt.wysoki)
Macham niedzielnie

Ja również macham
bociek 12:11, 11 maj 2014

Sebek, to Twoje zycie i to Ty musisz wiedziec co Ci w duszy gra Namawiac nie bede, zawsze mozesz zmienic zdanie Zycze Ci zeby wszystko poszlo po Twojej mysli Wszyscy tu Cie wspieramy

Trzym sie, egzaminy pojda gladko Jestem przekonana. Moj sie srednio do matury przylozyl i pieknie zdal Spoko, dasz rade na milion %
agatanowa 12:26, 11 maj 2014

Sebek napisał(a)

Nie ten rynek Choć najbardziej kusi mnie kierunek na pograniczu nauk technicznych i ekonomicznych, czyli projektowania też - w jakimś stopniu

Dobra, Sebek, to bez podchodów - wal prosto z mostu: między którym kierunkiem, a którym innym się wahasz?