Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 12:38, 11 maj 2014

Sebek napisał(a)

Tyle to ja nie wytrzymam! Ale dopiero po 20-tym będę coś działać...

To nie trzymaj wpadnij wieczorem

Cicia zapraszam również
bociek 12:40, 11 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

To ja dla Twojego zona zdjęcie grabów za płotem dzisiaj zrobię Urobisz go Na buki musisz troszke u mnie poczekać, muszą zmęznieć aby pokazać całą swą urodę. A graby to już młodzieńcy, krzepcy i w najlepszym dla siebie okresie

Super, dziekuje, zapisze sobie na dysku i go zima zaatakuje tym zdjeciem
leon60 12:41, 11 maj 2014

bociek napisał(a)

Super, dziekuje, zapisze sobie na dysku i go zima zaatakuje tym zdjeciem

zima to najlepszy czas na urabianie eMa
Konstancja30 12:43, 11 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

Nieskromnie powiem, źe od dwóch lat lansuję graby na forum i jak widzę skutecznie Za rok będzie szaleństwo bukowe, niech tylko te moje czerwone się zadomowią i zacznę je porządnie formować. Dajmy sobie rok
myślę jak na tym lansie biznes zrobic

Madżen jak ja się tych buków nie mogę doczekać ... i formowania ich także ... czekam czekam ale i tak już je kcem !!! ...
bo, że graby mnie już opanowały to wiemy

obejrzane ... gapiłam się i gapiłam ... jak zawsze próbując zapamiętać i zrozumieć jakąś prawidłowość tworzącą to piękno idealne ... Madżen uwielbiam te rabaty o każdej porze ... i nie fiem jakim cudem upychasz na nich z taką wirtuozerią tyle dobra ...
Madzenka 12:43, 11 maj 2014

Bardzo proszę Was o opinie nt klona shirasawa bo sobie dzisiaj kupiłam. Miałam też w rękch orange dream i się zastanawiam czy warto po niego wrócić, bo mam go gdzie posadzić. Zamierzam oba lekko korygować aby były jak bonzaje. Orange cudownie się wybarwia jesienią ale nie wim czy latem jest ładny a ja potrzebuję klona który będzie mnie kolorem przez cały sezon zachycał. Pierwsze moje spojrzenie rankiem jest zawsze na rabatę kuchenną i dlatego jest dla mnie tak ważna. Na tle żywopłotu grabowego bordowy buk nie spelnia swojego zadania zatem przymrozek, ktory go uszkodził pozowlił mi podjąć odpowiednią decyzję
Dokupiłam hakone i w tygodniu będę seledynkować rabatę przy tarasie kuchennym... Klon thunbergi eksmitowany zostanie chyba do donicy a potem pomyślę gdzie go posadzić....
leon60 12:51, 11 maj 2014

Marzenko coś mi świta że Syla ma takiego klona
Sonka 12:52, 11 maj 2014

Marzenko, chyba Sylwia ma tego pięknego klona shirasawanum aurea, jest cudny, to moje marzenie ale u mnie wszystkie klony padają, więc nie kupuję.Podglądam podziwiam i mam specjalnie zrobione dla Ciebie fotki z NL warzywniaka w skrzyniach, to Twój styl. Poszukam i Ci wkleję.
nieszka 13:01, 11 maj 2014

I ja przez Ciebie szukam u siebie miejsca na żywopłot grabowy
Sonka 13:05, 11 maj 2014

Ogród utrzymywany przez wolontariuszy w centrum Rotterdamu, oprócz ogrodu warzywnego są zwierzęta domowe.Tu jeszcze wczesna wiosna więc skrzynie są puste, latem jesienią są zapełnione.

Magda70 15:03, 11 maj 2014

Klona na "s" nie mam i nic nie wiem...
Na fotki doniczkowe dalej czekam...i nudzę się bo leje dziś u nas...