Mogłabym powiedzieć, że kupię przetacznika dla Ciebie, ale wtedy byś nie przyjechała . Więc przyjedź koniecznie . Teraz w środy i w soboty oprócz tych, że tak powiem stacjonarnych klamotów jest jeszcze Pan, który na zewnątrz w pudłach sprzedaj swoje klamoty. Wczoraj dorwałam parę rzeczy, a najbardziej z tego się cieszę
i zobacz jaka fajna donica .
Ewa czy wiesz jaką masz na zdjęciu odmianę jeżówki? Jest śliczna.
Dzięki Tobie mam tegoroczną różę Mariatheresię .Jest super. Myślę,że kupię jesienią jeszcze Baronesse.
Czy Ty na zimę zrywasz różom wszystkie liście, bo ze zdjęć zimowych tak to wygląda.
Pozdrawiam
Elu, nie mam brzozy Youngi, więc i pewności nie mam, ale młode brzozy nie od razu mają białą korę, ona bieleje z czasem. Nie wiem jak to jest z odmianami szczepionymi na pniu.
Bergenia zbiera się do ponownego kwitnienia.
Dwie odmiany krwawnicy w różnych kolorach i wysokościach.
Właśnie miałam pytać u której Gosi byłas, a widze juz link
Odwiedzę ja dzisiaj i pooglądam cudowności.
A Tobie załączam dwa zdjęcia robione ubiegłego lata, myślę, że nie będziesz miała nic przeciwko Jeśli nie chcesz mieć ich w swoim wątku, to powiedz - wtedy usunę.
Pozdrawiam
pracę trzeba było wykonać dwutorowo bo było zbyt dużo na jeden raz i jest spadek lekki to się źle kopało
Przebranie tej ziemi z kamieni zwłaszcza z strony podjazdu to był kamieniołom .....cale cegły, gruz, resztki bruków starych ....było tego mase taczek!!
prace wykonaliśmy bardzo dokładnie żeby dobrze zacząć .
Bez pomocy męża to bym to dwa tygodnie robiła ...a i tak pod koniec to już mi się wyć chciało ze zmęczenia ;p