Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z rzeźbą

Ogród z rzeźbą

malgol 11:14, 07 sie 2018

Anitka napisał(a)

Ten bodziszek akurat woli półcień, dłużej kwitnie, aż do przymrozków, w słoneczku gorzej rośnie, nawet powiem, że nie lubi. Najlepiej na brzegu rabaty go posadzić, bo mocno się pokład i rozrasta jak ośmiorniczka.

Super wiadomośc jak dla mnie
Tylko czekac aż upały miną i przesadzac
wiklasia 21:15, 07 sie 2018

Zana napisał(a)

Anabelek czas:

Od tego zdjęcia oczu nie mogę oderwać, nie żeby mi się przykleiło do spojówek, ale po prostu powala urokiem
Zana 19:26, 09 sie 2018

Aniu/Anbu jak zawsze miło mi na serduchu kiedy pochwałki zostawiasz

Kasia wtedy tak gnałam samochodem, żeby zdążyć przed armagedonem a tu ani kropla nie spadła. Poszło gdzieś na bok.

Gosia no to już u Ciebie się dogadałyśmy w sprawie bodziszka

Anitka potwierdzam, kwitnie niestrudzenie, podkłada się tak jak to świetnie określiłaś "jak ośmiorniczka".

Wiklasiu miło mi, że zajrzałaś i jeszcze się na dodatek pozytywnie uraczyłaś
Zana 19:36, 09 sie 2018

Dziewczyny, cisza w moim wątku, bo nic się nie dzieje. Ostatni weekend był owszem ogrodowy, ale pod hasłem "spotkanie rodzinne" a więc pracowity inaczej. Nawet fotek nie było jak zrobić, bo ciągle ktoś w kadr się pakował.

Wkurza mnie już ta pogoda, bo cały plan prac na ten sezon mi się sypie. W taki upał nawet jakichś drobnych rzeczy nie mam siły zrobić. Jedyne co to oczywiście chwasty są niezawodne. Po dwóch tygodniach mojego niebytu w ogrodzie poczuły wolność i swobodę i nie omieszkały tego wykorzystać. No cóż, trzeba było się jednak z nimi bezwzględnie rozprawić.
Rośliny jakoś dają radę mimo tych upałów, dobrze że mamy chociaż to prymitywne nawadnianie, no i coś tam popadało w międzyczasie.

Zostawiam takie pstryki na szybko pstrykane z przechowalnika:

Johanka77 19:38, 09 sie 2018

Ślicznie!
Zana 19:41, 09 sie 2018

Jeżówki Vintage Wine, mały wycinek ruderowej w nieustającej przebudowie i znowu VW.

Zana 19:42, 09 sie 2018

Johanka coś Ty, to tylko tak na kadrze wygląda, to przechowalnik, w rzeczywistości wszystko rozgrzebane, obraz nędzy i rozpaczy bez mała.
mrokasia 21:06, 09 sie 2018

Zana napisał(a)
Johanka coś Ty, to tylko tak na kadrze wygląda, to przechowalnik, w rzeczywistości wszystko rozgrzebane, obraz nędzy i rozpaczy bez mała.

Też chciałam pochwalić, że ślicznie, ale skoro tak, to powiem tylko, że robisz fenomenalne zdjęcia .

Widziałam dziś pięęęękne sadzonki Anabelek, ale chyba tych zwykłych a nie strong i tak żałowałam, że muszę czekać do przyszłego roku....
Monia81 21:57, 09 sie 2018

Anuśka przechowalnik, czy też nie, boskie te focie masz ale ten floksik kolorek ma fajny buziaki
kasja83 07:30, 10 sie 2018

Zana napisał(a)

Anabelek czas:

Cudnieeeeee....zdjęcie katalogowe wręcz. Widziałam, że ktoś już pytał-ale nie doczytałam odpowiedzi-co to za czupryny pod hortkami?