Boże jak cudnie i widać jak się napracowaliście gratuluje, ja mam swój ogród trzeci sezon, jestem w trakcie tej pracy i powiem szczerze, że zaczynaja mi się wyładowywać bateryjki...
Ja też innych się nie czepiam - z tego samego powodu ale Globemastery słono kosztują więc jak już mi się rozmnożyły to trzeba skorzystać .
Bardzo się cieszę że się udało
Jeszcze pare fotek.
Robią u nas kanalizację i strasznie mi wszystko wiosną skopali kładąc rury ale jeszcze będą kopać robiąc przyłącze więc nie robiłam porządków ale dość już miałam czekania no i różę musiałam podciąć a oto efekt przed i po prac na przedpłociu.
Wiesz Kuleczko większość żurawek kupowałam jak jeszcze nie byłam na Ogrodowisku i kupowałam po prostu te które mi się podobały,przeważnie zresztą nie miały nawet nazw,tam gdzie kupowałamNawet teraz jakoś nie chciałoby mi się ich identyfikować i pamiętać tych wszystkich nazw - taki ze mnie kolekcjoner...
Ogólnie wszystkie żurawki trochę zmieniają wybarwienie wraz z porą roku i troszkę w zależności od tego czy rosną w cieniu czy bardziej na słońcu.
Nie bardzo pomogłam... Ale jakbyś była w pobliżu wpadnij,to dam Ci jej kawałek