Musi być plan, zdjęcie, cokolwiek, akurat trafiłam za wcześnie, pewnie zdjęcie będzie zaraz, ale mnie generalnie nie ma...jestem na wystawie..później będę.
Rabata jest cała sina i zielona, każda roślina prosi - "spójrz na mnie", a dla mnie gwiazdą tej rabaty jest niebieski niwaki i on powinien zaistniec tutaj jako gwiazda, chociaż jest trochę za mały na tak wielkie miejsce. Pokaż potem. Albo najpierw schemat nasadzeń co tu masz.
Oj Danusiu, wpisy od Ciebie to miód na moje serce….
Tak się cieszę, że nasze ścieżki jakoś tak się skrzyżowały
Co ja bym zrobiła bez Ogrodowiska …?
Wiem jedno, na pewno miałabym zimową depresję
A tak można się przy kominku zatopić w ogrody angielskie, nowe wątki, a przede wszystkim znów pospacerować po Twoim perfekcyjnym ogrodzie
Na żywo zrobił na mnie OGROMNE wrażenie.
Zdjęcia, choćby najpiękniejsze nie oddają atmosfery i tajemniczego klimatu u Ciebie.
Jestem jakaś wymęczona, chyba upały.. A jutro odpowiedzialny dzień, jestem członkiem międzynarodowego JURY w konkursie "Rośliny Nowości" wystawy Zieleń to życie. Mam nadzieję na zwycięstwo mojego faworyta. Pozdrawiam Was, do zobaczenia późnym wieczorem.
W sobotę zaś wykład otwarty na temat zakładania i metamorfozy ogrodu, a potem, koło 14 podpisywanie książki. Zapraszam na wykład z pokazem zdjęć.