Byłem obejrzeć te dywany, ale nie mają odpowiedniego rozmiaru dla mnie A tak chciałem się w niego zawinąć i udawać, że jestem tortillą No nic - będzie szwedzki parkiet na balkonie
Ok, to mam fajną miejscówę w półcieniu. Na tle złotych tuj będą fajnie wyglądać. Tylko ten Bylinowy strasznie wolno się z tymi zimowymi zamówieniami zbiera .
Sebek mój tata taki pomysłowy... nie wiem co mu tam p głowie chodziło, ale jakoś się sprawdziło bo kanty w tym roku zrobiły się u mnie same Ja jednak pozostaję przy mojej kilkudziesięcioletniej łopatce
Na słońcu to tylko wtedy gdy zapewnisz im wysoką wilgotność podłoża, dlatego lepiej na wystawie ze słońce przez pół dnia. Wtedy dolne liście nie będą im podsychać co nie zmienia faktu, że lubią być podlane
To do kantów ten nóż?
Bo mam takie same skojarzenia jak Asia... Jeszcze to nierówne wykończenie ostrza,
żeby bardziej bolało Była tego ładna nazwa, ale wiesz - demencja
Te kanty to przesada... Do depresji chcecie mnie doprowadzić... No jak tak możesz - Ślązaczka Ślązakowi?
Ale nie będę tak fffredny jak Wy i chyba wyślę Wam czerwonę wstążkę, by róże powiązać, bo są niesamowite! Po takiej zimie... To cud, że nie odbijały od ziemi - jak moje
Odstawiłem ten program na bok... Jedynie ogrody forumowiczów oglądam... Za to Gardeners World mają swój kanał na YT i co tydzień wrzucają nowy odcinek Mówiony język angielski działa na mnie niezwykle kojąco - po paru minutach zasypiam
Jak tak bardzo lubisz to przyjedź i zrób zdjęcia, bo ja nie mam czasu Oby egzaminy były tego warte... Choć jak do tej pory idzie mi nadzwyczaj dobrze... Poniżej 4,5 nie schodzę Jak utrzymam ten poziom to jeszcze stypendium się dorobię
To jest nas dwóch - choć ja tylko je toleruję w ogrodzie Szafa cała w chłodnych odcieniach grey, blue, white and black Zresztą wnętrza też mam urządzone w tych kolorach... Jestem w tym względzie nudny i mdły, jak zupa pieczarkowa