Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 11:28, 11 cze 2017

Do góry
Sebek, takie 500+ na drobne wydatki byś miał życzę Ci z całego serca
Ogród w skali mikro cz.II 11:13, 11 cze 2017

Do góry
Byłem obejrzeć te dywany, ale nie mają odpowiedniego rozmiaru dla mnie A tak chciałem się w niego zawinąć i udawać, że jestem tortillą No nic - będzie szwedzki parkiet na balkonie
Ogrodowa przygoda Łukasza II 10:56, 11 cze 2017

Do góry
Luki napisał(a)

Sebek mój tata taki pomysłowy... nie wiem co mu tam p głowie chodziło, ale jakoś się sprawdziło bo kanty w tym roku zrobiły się u mnie same Ja jednak pozostaję przy mojej kilkudziesięcioletniej łopatce

Na słońcu to tylko wtedy gdy zapewnisz im wysoką wilgotność podłoża, dlatego lepiej na wystawie ze słońce przez pół dnia. Wtedy dolne liście nie będą im podsychać co nie zmienia faktu, że lubią być podlane

Ok, to mam fajną miejscówę w półcieniu. Na tle złotych tuj będą fajnie wyglądać. Tylko ten Bylinowy strasznie wolno się z tymi zimowymi zamówieniami zbiera .
Ogrodowa przygoda Łukasza II 10:54, 11 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
To do kantów ten nóż?
Bo mam takie same skojarzenia jak Asia... Jeszcze to nierówne wykończenie ostrza,
żeby bardziej bolało Była tego ładna nazwa, ale wiesz - demencja

Sebek mój tata taki pomysłowy... nie wiem co mu tam p głowie chodziło, ale jakoś się sprawdziło bo kanty w tym roku zrobiły się u mnie same Ja jednak pozostaję przy mojej kilkudziesięcioletniej łopatce

Katkak napisał(a)
Łukasz, świecznice na jakim stanowisku sadzić? Słoneczne, czy raczej półcień?

Na słońcu to tylko wtedy gdy zapewnisz im wysoką wilgotność podłoża, dlatego lepiej na wystawie ze słońce przez pół dnia. Wtedy dolne liście nie będą im podsychać co nie zmienia faktu, że lubią być podlane
Ogrodowa przygoda Łukasza II 10:49, 11 cze 2017

Do góry
To do kantów ten nóż?
Bo mam takie same skojarzenia jak Asia... Jeszcze to nierówne wykończenie ostrza,
żeby bardziej bolało Była tego ładna nazwa, ale wiesz - demencja
Ogród z łezką II 10:45, 11 cze 2017

Do góry
Te kanty to przesada... Do depresji chcecie mnie doprowadzić... No jak tak możesz - Ślązaczka Ślązakowi?

Ale nie będę tak fffredny jak Wy i chyba wyślę Wam czerwonę wstążkę, by róże powiązać, bo są niesamowite! Po takiej zimie... To cud, że nie odbijały od ziemi - jak moje
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 10:39, 11 cze 2017

Do góry
nicol21 napisał(a)
Nadrabiam Maję w ogrodzie i zastanawiam się co jest w niej nowego, że nazwali ją Nowa Maja w ogrodzie? bo i muzyka i format ten sam, jedynie logo i kolorystyka podpisów się zmieniła. Coś mi umknęło?

Obejrzałam odcinek o ogrodzie z misz-maszem i tak się zastanawiam nadal co było w nim ciekawego żeby go zaprezentować w programie? Ot misz masz i już. Do tej pory miałam wrażenie, że prezentowane są ogrody które coś w sobie mają jako całość, bądź w których częściach. A ten wg mnie bardzo słabo wyszedł.

Odstawiłem ten program na bok... Jedynie ogrody forumowiczów oglądam... Za to Gardeners World mają swój kanał na YT i co tydzień wrzucają nowy odcinek Mówiony język angielski działa na mnie niezwykle kojąco - po paru minutach zasypiam
Coś jeszcze, coś więcej... 10:32, 11 cze 2017

Do góry
siakowa napisał(a)
Oooo moje ulubione zestawienia i Ciebie !!

Jak tak bardzo lubisz to przyjedź i zrób zdjęcia, bo ja nie mam czasu Oby egzaminy były tego warte... Choć jak do tej pory idzie mi nadzwyczaj dobrze... Poniżej 4,5 nie schodzę Jak utrzymam ten poziom to jeszcze stypendium się dorobię
Coś jeszcze, coś więcej... 10:30, 11 cze 2017

Do góry
Makao_J napisał(a)
Moje ulubione kolory fiolet i róż

To jest nas dwóch - choć ja tylko je toleruję w ogrodzie Szafa cała w chłodnych odcieniach grey, blue, white and black Zresztą wnętrza też mam urządzone w tych kolorach... Jestem w tym względzie nudny i mdły, jak zupa pieczarkowa
Coś jeszcze, coś więcej... 10:26, 11 cze 2017

Do góry
Basilikum napisał(a)
zeszloroczne superanckie
Kolory mhhhhhhm

Kolory rzeczywiście soczyste Nawet fotoszopa nie trzeba
Coś jeszcze, coś więcej... 10:26, 11 cze 2017

Do góry
eee_taam napisał(a)

znowu mnie kusi to rózowe ....firletka smółka?

Dostaniesz Tylko błagam przypomnij mi się!
Coś jeszcze, coś więcej... 10:25, 11 cze 2017

Do góry
Milka napisał(a)
Fajny zeszły rok miałeś w ogrodzie
czyli praca intelektualna na 1 miejscu teraz

Teraz ponoć wszystko zarosło - nawet Babcia dzwoniła, że znowu coś uschło Będzie miejsce na nowe zapchajdziury
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 10:24, 11 cze 2017

Do góry
Mam nadzieje, że nadal odpoczywasz Ale jeśli odpoczywasz w domu to może cyknij parę zdjęć z ławki i leżaków?
Madżenie ogrodnika sezon 2017 22:11, 10 cze 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Siaki nie ma to zajmę jej miejsce Szary fotel zajęty, do końca wakacji Bo na trawy jeszcze poczekam

Fotel i czarnulki
No i carex elata wyjątkowo soczysta- deszcz jej dobrze robi. Tylko znikneły mi limonkowe jeżówki...

Madżenie ogrodnika sezon 2017 22:01, 10 cze 2017

Do góry
Siaki nie ma to zajmę jej miejsce Szary fotel zajęty, do końca wakacji Bo na trawy jeszcze poczekam
Coś jeszcze, coś więcej... 13:52, 10 cze 2017
Do góry
Sebek napisał(a)

znowu mnie kusi to rózowe ....firletka smółka?

Coś jeszcze, coś więcej... 11:32, 10 cze 2017

Do góry

A teraz lecę kończyć pucowanie powierzchni płaskich... Paaaa!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies