Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

elka_ 08:20, 09 cze 2017

Mikro ogród, mikro sadzawka i lotos, to będzie bomba

Giardinia śliczna, wiciokrzew szaleje, nowe nabytki niech szybko rosną

Dziękuję za porcję humoru, jak zwykle na Twoim wątku

Pozdrawiam Imienniczkę
siakowa 10:05, 09 cze 2017

i tu tez róże....bądż silna bądż silna!
nicol21 10:10, 11 cze 2017

niby mały a jednak taki pojemny!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Katkak 10:52, 11 cze 2017

gierczusia napisał(a)

Ja mu tam nic niedozwolonego nie udostępniałam ale ..kto wie?? Może jaki lotnik sterydem go rzucił

Liczę na to ,że w przyszłym tygodniu kwestia sadzawki będzie zakończona formy na nogi już mam, preparat uszczelniajacy do kastry jest już u mnie..a w zasadzie..u sàsiada który był miły i odebrał mojà paczkę
Więc powolutku..zbliżamy się do końca i lotos zamieszka w swojej rezydencji

ależ nie mogę się doczekać .
Sebek 11:13, 11 cze 2017

Byłem obejrzeć te dywany, ale nie mają odpowiedniego rozmiaru dla mnie A tak chciałem się w niego zawinąć i udawać, że jestem tortillą No nic - będzie szwedzki parkiet na balkonie
gierczusia 13:23, 11 cze 2017

Sebek napisał(a)
Byłem obejrzeć te dywany, ale nie mają odpowiedniego rozmiaru dla mnie A tak chciałem się w niego zawinąć i udawać, że jestem tortillą No nic - będzie szwedzki parkiet na balkonie

Sebciuuu ja tam mam na podorędziu taki stary dywan..tuuurecki ze 2 matrasy ma , jak nic może się nada na torrillę z Tobà w charakterze głownego składnika ??
A tak na poważnie..niestey wybór rozmiarów tych dywanów nie był powalajacy...ale parkiet szwedzki też chyba będzie miodzio
gierczusia 13:25, 11 cze 2017

Katkak napisał(a)

ależ nie mogę się doczekać na tego lotosa .

Jo tyszzzzz myślę ,że już w długi weekend nasza cierpliwość zostanie wynagrodzona

gierczusia 13:28, 11 cze 2017

nicol21 napisał(a)
niby mały a jednak taki pojemny!

Noooo przeca fiesz ,że jam głowny ogrodowiskowy upychacz staram się nie wypaść z roli
Zresztà , co ja tam będę gadać wiesz jak to jest z malym ogrodem , echhhh
Buuziole
gierczusia 13:29, 11 cze 2017

siakowa napisał(a)
i tu tez róże....bądż silna bądż silna!

Kasiuuuu no silna być możesz przyda się jak nic ale różę se kup tak czy siak
gierczusia 13:33, 11 cze 2017

elka_ napisał(a)
Mikro ogród, mikro sadzawka i lotos, to będzie bomba

Giardinia śliczna, wiciokrzew szaleje, nowe nabytki niech szybko rosną

Dziękuję za porcję humoru, jak zwykle na Twoim wątku

Pozdrawiam Imienniczkę

Elciu no mam nadzieję ,że to będzie bomba a nie niewypał
Niestety wszytsko potrzebuje czasu i pewnych rzeczy przeskoczyc się nie da tak więc cierpliwość - nowa cnota ogrodniczki , która ostatnio ćwiczę nieustannie mam też koniec roku w robocie, no i szaleństwo po prostu...

Z dobre słowo dziękuję i zawsze sedecznie zapraszam staramy się utrzymać poziom humoru na stałym poziomie