Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Kraina Czarów w fazie projektów 11:03, 29 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
http://www.anthonypaullandscapedesign.com/gardens_portfolio.html

Aga! to jest boskie! chcę takie!! Dziękuję Nie wiem, gdzie, ale takie chcę ohhh zakochałam się!!!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:53, 28 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Dla Skula:
nasz kombajn na deszczówkę (dzieło mojego M. i jego super pomocnika czyli mnie) - wkopane w ziemi.

piękne i zacne cacko
tylko aż się prosi o deszcz - żeby można było coś nazbierać
Ogród zapachów u Jasi 23:05, 27 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Śliczne naparstnice dojrzałam u Ciebie U mnie w marzeniach na kiedyś do spełenienia

To najłatwiejsze marzenie do spełnienia , wystarczy wysiać nasionka.

A co byś powiedziała na takie

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:24, 27 lip 2013

Do góry
Maiałam dać fotki bo porobiłam cosik ale nie dam bo musze pilnie pędzić do Wrocławia , mężusiowi auto Kaput przyczepa pełna i mąż do odboiru.
ps. najgorsze że z małą musze lecieć bo nie mam jej z kim zostawić
Będę płakać
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:20, 27 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Irenko no to zmiany się u Ciebie szykują.zmiany są dobre zatem będę miała Cię na oku

nie spałam w nocy, myślałam nad zmianami...i najgorsze, ze nic nie wymyśliłam
na razie ta z rh pod murem, już tam wszystko przygotowane, dziś rano M. przywiózł ziemię, a we wtorek dojadą rośliny
i znowu mamy problem, jak sadzić, bo jest 5 gatunków i każdego po 5 sztuk, czy naprzemiennie czy po kolei po 5 kolorami?
a ja będę podglądać twoje plany, inspiracje widziałam cudne u ciebie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:04, 27 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
I nie myślcie że mam same trawy w projekcie, tak się akurat złożyło że te trawiaste rabaty zaczęłam jak o pierwsze bo na "hurtowe"ilości są rabaty spore. wiecie że ja oszczędna jestem

Magosiu z tymi trawami będzie zachwycająco zwiewnie!!!
Jak dużą masz dzialkę , bo jakieś olbrzymie obszary do obsadzenia katem oka widzialm??

Ze zdjęcia grysu i kamienia kontenta jestem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:02, 27 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
rere na jakiego? ja chyba jestem cimna masa jednak napisz na emiala mojego.

I na dobranoc.http://pinterest.com/ogrodywroclaw/

Dla mnei na dzień dobry tylkod laczego w tytule Wrocław jest piekne inspiracje, znane mi juz niektóre, ale sobie pooglądam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:45, 27 lip 2013

Do góry
I nie myślcie że mam same trawy w projekcie, tak się akurat złożyło że te trawiaste rabaty zaczęłam jak o pierwsze bo na "hurtowe"ilości są rabaty spore. wiecie że ja oszczędna jestem
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:44, 27 lip 2013

Do góry
Sebcio nie oraj nie oraj mało się tam natyrałeś?
Dziś byłam w Sebastianowych Werbenkach i wyobraź sobie że szykują się do kwitnienia

Regli – tak Magnolia to naprawdę dobra Pani Architekt Krajobrazu. Całkowicie w mojej estetyce. Będziesz miała cudniście.

Styhaz – Macham również.

Kochana jak dokończę to co mam rozgrzebane i niedokończone to wtedy można powiedzieć żem pracowita.
Ale wszystko zobaczycie dopiero jak dokończę. Dziś sadzę dalsze trawy.

Rano byłam w arzywniku, pozbierałam co mogłam hohohohoho , podwiązałam ogórki. Teraz dzidzia idzie spać a ja pedzę sadzić. Mam nadzieję że słońce mnie nie obali.

A dziś imprezka w Alinki kobiety z czerwonym pudelkiem – dziewczyny bawcie się cudnie, pewnie się uśmiejecie po pachy bo Anna ASC ostrojęzyczna „tyż bydzie”

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:28, 27 lip 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Marzenka, fotek zapomniałaś dać, wiesz tych jeżówek

Jak miałam dać jak ich nie mam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:29, 26 lip 2013

Do góry
rere na jakiego? ja chyba jestem cimna masa jednak napisz na emiala mojego.

I na dobranoc.http://pinterest.com/ogrodywroclaw/
Kraina Czarów w fazie projektów 21:46, 26 lip 2013

Do góry
http://www.anthonypaullandscapedesign.com/gardens_portfolio.html
Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 21:17, 26 lip 2013

Do góry
tak jak u nas , my blokowi jesteśmy więc jak mamy własne pierwsze owoce czy warzywa to pochłaniamy na pniu.
Bedę tu zaglądała cichaczem a czasem i głośno
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:13, 26 lip 2013

Do góry
aleksandra_g napisał(a)
teraz już jestem pewna, że jak kiedykolwiek przyjdzie mi zakładać kolejny ogród to będzie właśnie taki hmmm '' niekokoszkowy'' . Jest pięknie! będę zaglądać pozdrawiam z nad morza

No musze szczerze przynać że mnie zszokowałaś.
Roslinki małe nawet nie widać jaki dadza kiedys efekt.
Nic nie kwitnie a kiedyś będzie.
a jednak może się podobać.

Naprawdę bałam się że odzewu nei będzie bo to raczej mało ogorowiskowy ogród.
Ale to bardzo miłe co mówisz i ciepełko wlałaś w moje serce.
Pozdrawiam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:10, 26 lip 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Obejrzałam plan i twoje inspiracje, jak to wszystko będzie, stworzysz idealny ogród

Irenko ja tylko tu sprzątam a projet Magnoliowy więc to ona stworzyła, mam jednak nadzieję że będzie cacunio
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:09, 26 lip 2013

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Makul, bardzo zainteresowała mnie ta kłosownica. Pokaż pojedynczą sadzonkę. W kupie widziałam.

tu pojedyńcza

jest taka stojąca, brzydka - magnolia mówi że może na wiosnę się rozłoży. oby bo zaczynam żałować tej podmianki

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:01, 26 lip 2013

Do góry
A u mnie w tym roku dziwnie, ani kretów ani ślimaków.
Danuś walcz
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:58, 26 lip 2013

Do góry
Marzenka, fotek zapomniałaś dać, wiesz tych jeżówek
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:56, 26 lip 2013

Do góry
Anitko fartucha oddałaś?
Ogródkowy chaos u monitki 20:55, 26 lip 2013

Do góry
Moni - ja kocham stipy już od dawien dawna. śa cudne. ciekawam czy moje przetrwają.
pokaż proszę porównanie tych miskantów graci....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies